header

Babushkas

Vurdering
9/10
LeverandørThunderkick
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer17
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP95.8%
 • Utgitt2016

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

Babushkas er en spilleautomat fra våre helter i Thunderkick, og når de lager automater blir det som regel aldri kjedelig – og da mener vi aldri! Denne gangen har de tatt for seg litt russisk kultur og det er de små legendariske tredukke-damene som kan stables inni hverandre som har vært til inspirasjon, tro det eller ei. Dét til side: dette er en meget god videoautomat!

Som sagt er det russisk kultur som er dominerende i denne 5-hjuls spilleautomaten med 17 linjer fra Thunderkick, og bakgrunnsbildet for spillet er jaggu noe som kan se ut som strikking eller hekling! Merkelig gjeng dette altså, men når kvaliteten på spillene er så god som den er så gjør det absolutt ingenting! Du har mye godt i vente i dette spillet, og vi skal guide deg gjennom det hele!

Symbolene oppgraderer seg

Alle symbolene i Babushkas er små babushkadukker i forskjellige størrelser og farger, og akkurat dette er et sentralt element ved den viktigste funksjonen i spillet – symboloppgraderingen. Dette er en fantastisk funksjon som kan sørge for at vi dekker alle posisjonene på hjulene med like symboler, og da kan utbetalingene bli rasende store. Funksjonen kan virke litt uoversiktlig i starten, men den er egentlig ganske enkel.

Hvis man langs en aktiv gevinstlinje får en vinnende kombinasjon kan symbolene i denne oppgraderes til det neste symbolet som har den høyere verdien hvis dette vil sørge for å danne nye kombinasjoner eller lengre kombinasjoner. Hvis man får tre lilla symboler på en linje, og det neste symbolet på denne linjen er rosa, vil de tre lilla symbolene oppgraderes til å bli rosa. Hvis det neste symbolet på den samme linjen igjen er rødt, vil nå de fire rosa symbolene bli lilla! Slik fortsetter det, og dette involverer også andre linjer i spillet – og dermed kan man få svært mange like symboler på hjulene.

Hvis for eksempel alle symbolene på hjulene har blitt røde vil disse motta en siste oppdatering og bli oransje. Den høyeste verdien er de gule symbolene og hvis man oppnår dette får man en bonusutbetaling på 10.000 mynter!

Spesialwild

Babushkas inneholder et spesialwild som kun dukker opp på det tredje hjulet, og når dette skjer vil symbolet spinne rundt og komme med ett av fire utfall: det vil bli et vanlig wild, et Scare Bear, et Charm Bear eller et Dance Bear.

Blir det til et Scare Bear vil en bjørn poppe ut og sørge for at alle de laveste symbolene oppgraderes 1, 2 eller 3 ganger – alt etter hvor stor bjørnen er. Charm Bear innebærer at alle symbolene på hjulene oppgraderes med ett nivå. Dance Bear aktiverer syv freespins hvor vi er garantert et spesialwild på hjulene i hvert eneste spinn.

Disse gratisrundene kan bli veldig lukrative for oss, og der er det bare å håpe på at vi får aktivert spesialwild-funksjonene mange ganger. Man kan reaktivere freespins mens freespins pågår, og da vil rundene legge seg til de man allerede har igjen.

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • En strålende automat!
 • Herlig grafikk og musikk
 • Superbra symboloppgradering
 • Lukrative gratisrunder med spesialwild
Ulemper
 • Ingen overhodet!
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Babushkas er enkelt og greit en meget bra spilleautomat som vi virkelig anbefaler at du prøver. Når oppgraderings-funksjonen virkelig slår til vil du kunne få noen ekstreme utbetalinger, så det er rett og slett bare å prøve med én gang!

Trude Sørensen Berge

Les mer