header

Aztec Treasure

Vurdering
7/10
LeverandørBetsoft
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer30
  • FreespinsNei
  • JackpotNei
  • RTP96.5%
  • Utgitt2011

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

8/10

Nå kan du prøve deg på den mystiske spilleautomaten Aztec Treasure, som direkte oversatt betyr Aztekernes Skatt. Denne Betsoft maskinen har masse spenning å by på og versjonen nedenfor kan du spille så mye du vil uten kostnad. Automaten er forløperen til Slots3-automaten Rook’s Revenge!

Du får den gode følelsen allerede i introen til automaten med trommelydene i bakgrunnen og bildet av det som sannsynligvis er ment å være høvdingen eller Aztekerkongen sammen med to vakre kvinnemennesker. Her er det forhåpentligvis mystiske gevinster på gang og noe av det man først legger merke til er de brennende faklene på siden av spillet.

Lydene i spillet får en også i god stemning og det er det faktisk ganske god grunn til. Aztec Treasure spillet har (uten at jeg overdriver) mange spennede bonusfunksjoner som absolutt bør prøves.

Den første bonusfunksjonen jeg skal skrive litt om er det som i utbetalingstabellen så fint kalles for Elskovshytten. Dette er et av de store bonusspillene som er gjemt inni automaten og som ganske sikkert vil gjøre deg til en fornøyd casinospiller når runden er over. For å komme til dette spillet trenger du tre hyttesymboler, hvite små hytter med stråtak. Jeg går ikke i detalj, men denne bonusrunden bør du få med deg.

Videre får du muligheten til å komme til et annet bonusspill som kalles for Det hemmelige rommet. Aztec Treasure har flere fargede edelsten symboler som du kan samle opp og når du til slutt har klart å få alle sammen vinner du en tur inn i nok en bonusfeature.

Gratisspinn er selvfølgelig også mulig å vinne og det noe du liker så bør du se etter de grønne øglene. Du trenger tre øgler på en aktiv utbetalingslinje for å aktivere freespins og under gratisrundene får du lagt til ekstra spins ved å få en øgle på bordet. Det som også er ekstra moro er at alle freespins spilles på samtlige utbetalingslinjer, helt uavhengig av hvor mange du hadde satset penger i på forhånd.

Du trodde kanskje at det var alt, men Aztec Treasure har faktisk enda en bonusfunksjon som du kan være heldig å få prøve ut. Med tre eller flere medaljesymboler på en og samme gevinstlinje vinner du en instant bonus. Du får velge et av symbolene som du må klikke på og deretter vises gevinsten din umiddelbart.

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
  • Fine bonusspill
  • Gratisspinn
Ulemper
  • Litt rotete design
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Det som enda ikke er nevt er wild-kyss meg funksjonen og den spesielle spydkast funksjonen. For en fullstendig oversikt kan du klikke på utbetalingstabell teksten øverst i automaten og du får vite alt du trenger om bonusene og utbetalingsmuligheter.

Trude Sørensen Berge

Les mer