header
Trude Sørensen Berge
10.09.2020

Avalon

Vurdering
5/10
LeverandørMicrogaming
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotJa
  • RTP96.01%
  • Utgitt2006

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

5/10

Bonuser

5/10

Spillopplevelse

5/10

Nå kan du prøve deg på spilleautomaten Avalon helt gratis. Dette spillet fra Microgaming er en maskin med flere forskjellige features så prøv deg på noen runder og se om dette er en automat som faller i smak.

Mystikk, kongelighet og spennende funksjoner er noen stikkord for Avalon, en online spilleautomat på nett som du sikkert allerede har sett at du kan prøve ut her på siden uten noen registrering eller kostnader forøvrig. Skulle den være noe for deg og du får lyst til å prøve deg for ekte penger finner du flere gode bonustilbud i underkant av automaten som byr på 20 individuelle paylines. Man kan velge å spille for opp til ti coins per linje og velge coinverdi opp til 0.50 i valutaen man spiller med.

Avalon har en en helt egen metode for å telle opp gevinster på som skiller seg fra mange andre automater. Hver eneste gevinst blir feiret med musikk og rullende opptelling og selv om dette kanskje ikke slår helt an når man spiller demoversjonen der det ikke står noen penger på spill er det desto mere artig når man spiller om ekte gevinster. Spesielt gøy er det når man ikke er helt sikker på hvor mye man har vunnet og ser at telleren bare fortsetter å rulle oppover.

Det man ser etter i Avalon er prinsessen (eller hva det skal forestille) som trekker et sverd opp av en stein. Hun kan hjelpe deg med å vinne gratisrunder og hvis du får tre stykker plassert på hjulene er du i gang. Du kan vinne opp til 12 freespins og gevinstene multipliseres opp til x7. Gratisrundene har flere wild symboler og kan også reaktiveres i løpet av runden, så dette kan bli en virkelig lønnsom affære.

Expert funksjonen gjør automaten i stand til å spille selv, uten at du trenger å trykke for hvert spinn. Du velger bare hvor mange runder du vil at den skal snurre for deg og setter noen regler for når den eventuelt skal stoppe. Du finner også en doblingsfunksjon som du kan benytte når du vinner en gevinst. Sats på rød eller sort og dersom du gjetter riktig farge på kortet blir utbetalingen dobbelt så stor. Dette går også andre veien, så skulle du bomme er hele premien tapt.

Opptil 10 000 NOK bonus + 100 freespins
Fordeler
  • Klassiker
  • Gratisrunder
Ulemper
  • Litt for enkel
  • Umoderne
Opptil 10 000 NOK bonus
100 freespins
Oppsummert er Avalon et godt valg, spesielt for deg som er glad i videoslots med mange linjer og muligheter for gratisrunder. Grafisk er den veldig oversiktlig med pene symboler og fin gameplay. Lydene er også helt kurante og bakgrunnslydene passer veldig godt til spillet forøvrig. Dette er nok ikke en av de typiske Microgaming automatene men du kjenner selvfølgelig igjen en del ting dersom du er vant til å spille på denne softwaren.

Andre automater du kanskje liker

Del på