bg
10.10.2019 - Trude Sørensen Berge

Astro Fruit

Vurdering
8/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer20
FreespinsJa
JackpotNei
RTP95.05%
Utgitt2009
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

10/10

Her får du en spilleautomat som passer godt for deg som vil ta steget fra klassiske spilleautomater og gå videre til skikkelige videoslots. Slotmaskinen Astro Fruit har alle de tradisjonelle symbolene vi forbinder med spilleautomater, men her får du en avansert automat som har en rekke spennende funksjoner å by på. Prøv gratis nedenfor og bli overbevist.

Demo utgaven av Astro Fruit er levert til oss av Betfair Casino som vi anbefaler alle norske spillere å teste ut.

La oss se litt på detaljene og hva Astro Fruit har å by på. Her har du altså en videoslot med alle de klassiske spilleautomat-symbolene inkorporert. Vi kjenner alle igjen bars, 7ere, sitroner, vannmeloner og kirsebær, og i tillegg har OpenBet lagt til et par litt mer funky figurer til spillet. Blant annet treffer vi på en Annanas utkledd som en klovn og en plomme med kongekrone.

Grafikken er det lite å utsette på, fargene er fine og symbolene er det lett å skille fra hverandre. Bakgrunnsmusikken er kanskje ikke den aller mest behaglige, men alt i alt et spill man kan klare å bli glad i, spesielt når det er i sitt gavmilde hjørne.

Astro Fruit er utrustet med 20 gevinstlinjer og gir deg dermed muligheten til å matche symboler på en rekke måter. Spillet har en integrert Gamble-funksjon hvor du kan velge å forsøke å doble premiene du vinner. I likhet med gamble-funksjonen i de fleste slotmaskiner er det et kort som skal trekkes. Gjett hvilke farge det blir (rødt/sort) eller hvilket kortslag (kløver, ruter, hjerter, spar) og enten doble eller firedoble premien din. Gjetter du feil så taper du alt.

Freespins kan Astro Fruit også friste med og for å vinne det trenger du tre eller flere ostesymboler på hjulene. Du vil da få opp spørsmålstegn over hele skjermen og starter å klikke på dem for å avsløre hvor mange freespins du har vunnet. Mens gratisrundene går får du også plassert såkalte superwilds strategisk rundt på gevinsthjulene og disse hjelper deg ofte til å øke totalgevinsten betraktelig.

Lansert
2009-07-14
Tilbakebetalingsprosent
95.05
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
20
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Klassisk slot
Ulemper
  • Utdatert

Oppsummering

Betalingstabellen du kan kikke på inne i spillet gir deg full oversikt over hva de forskjellige symbolene gir i gevinst. Når du spiller Astro Fruit for ekte penger har spillet også en progressiv jackpot som gir muligheten til en riktig stor utbetaling.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på