header

Arcader

Vurdering
8/10
LeverandørThunderkick
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer15
 • FreespinsJa
 • JackpotJa
 • RTP96.1%
 • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

Arcader

I Arcader får vi et lite tilbakeblikk i spillhistorien samtidig som automaten presenteres i en moderne innpakning. Dette er en strålende spilleautomat fra Thunderkick som har flotte funksjoner men som samtidig er såpass enkel at de som liker klassiske automater garantert vil elske den! Vi tar en kjapt dypdykk inn i spillet og ser nærmere på funksjonene som ligger i automaten.

Thunderkick har raskt vokst til å bli en av våre absolutte favoritter når det kommer til produksjon av spilleautomater på nett, og de skuffer heller ikke med Arcader. Her tas vi tilbake til 16-bitsæraen men ikke la deg lure av den enkle grafikken. Dette er rålekkert og både lyd og bilde er som å høre og se en million kroner. Vi håper at Thunderkick opprettholder dette drivet for hvis det fortsetter på denne måten vil de om ikke lenge være en av de ledende produsentene på markedet.

Automaten har et klassisk oppsett, noe som innebærer 5 hjul og 3 rader, og tilsammen 15 symboler i sving. Det er dessuten mulig å vinne langs 15 forskjellige gevinstlinjer. Når det gjelder ekstrafunksjonene som lar oss vinne de virkelig store gevinstene er det en joker, utvideren, bonussymbolet og mysteriesymbolet det dreier seg om – og dette skal vi komme nærmere inn på nå.

Jokeren

Som i de fleste andre automater finner vi også i Arcader et symbol som fungerer som en joker. Dette symbolet kan derfor være en del av hvilken som helst kombinasjon som består av vanlige symboler og vil hjelpe oss med å fullføre og forlenge disse. Jokersymbolet er også inkludert i gratisrundene som er tilgjengelig i spillet.

Utvider-symbolet

Utvider-symbolet er en spesiell sak og en veldig oppfinnsom og smart bonusfunksjon som er lagt inn i spillet. Kort fortalt kan dette symbolet dukke opp på hjul 2, 3 og 4 og det vil da dekke hele hjulet det har havnet på hvis det er muligheter for en vinnende kombinasjon. Det er på mange måter som en utvidet wild, bare at utvideren vil bli gjort om til det symbolet som gir den beste mulige kombinasjonen på hjulene. Dette kan føre til kjempefine utbetalinger og spesielt hvis man får 3 utvidere på én gang.

Freespins

Heldigvis har vi muligheten til også å vinne freespins i Arcader og dette gjør vi ved å få 3 eller flere bonussymboler på hjulene på det samme spinnet. Uansett hvor mange bonussymboler vi får vil vi ende opp med 9 freespins, men får vi 4 eller 5 får vi i tillegg en multiplikator som vil gjelde mot de gevinstene vi vinner i gratisrundene. 4 bonussymboler gir en multiplikator på 3x mens 5 symboler gir 9x. Med 5 bonusymboler vil altså alle gevinstene bli multiplisert med 9 og da sier det seg selv at det kan bli riktig så festlig å spille.

I tillegg til dette får man i gratisrundene såkalte Sticky Wilds på hjul 2, 3 og 4, og det betyr at man vil ha wildsymboler/jokere som holder plassene sine gjennom alle rundene – noe som igjen sørger for at det blir tett mellom gevinstene.

Mysteriesymbolet

Automaten inneholder også et mysteriesymbol som lar oss få spille et spennende bonusspill. Her handler det om å få 3, 4 eller 5 slike symboler på hjulene etter et spinn og også her vil antallet symboler være utslagsgivende for om man får en multiplikator eller ikke. 4 og 5 symboler gir en multiplikator på 2 og 6.

I dette spillet vil symbolene på hjulene blir skjulte og vi får muligheten til å plukke og høste gevinster. Noen symboler inneholder dog et rødt kryss som avslutter bonusspillet og da vil gevinsten utbetales og vi returneres til grunnspillet. Har man litt flaks her vil man kunne vinne store penger, og det er grunn nok til å håpe at bonussymbolene hagler inn!

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins
Fordeler
 • Lyd og grafikk
 • Expanding wild
 • Mysteryspill
 • Masse wilds i gratisrundene
Ulemper
 • Ingen!
100% opptil 20,000 kr
20 freespins
Alt i alt er dette et spill som vil bli utrolig populært med tiden og ønsker du å prøve det med ekte penger vil vi anbefale at du benytter deg av vår bonus hos Casumo Casino! Du vil da få 110 freespins på en herlig spilleautomat i tillegg til opptil 400 euro ekstra som du kan spille for!

Trude Sørensen Berge

Les mer