header
Ida Moen Olsen
24.01.2020

Ankh of Anubis

Vurdering
8/10
LeverandørPlay'n GO
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer576
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
  • RTP96.2%
  • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

9/10

Play’n GO avslutter 2019 med et virkelig smell og gir oss ikke bare en av deres beste automater for året, men en automat med deres største toppgevinsten noen gang. Automaten ble lansert i desember 2019 og selv om Ankh of Anubis er nok en automat med tema fra Egypt, har automaten en toppgevinst på 15,000 x innsats og flere gode funksjoner, som gjør det langt lettere å svelge den kamelen.

Mengden automater fra Play’n GO med Egypt som tema begynner å bli mange og vi har ikke alltid vært like positive til dem, men med Ankh of Anubis har de lagt mer flid i sitt arbeid og automaten skiller seg flott ut fra alle de andre. Med fem hjul og et oppsett på 3-4-4-4-3, har automaten 576 gevinstlinjer og en RTP på 96,2%. Det er ikke dårlig med tanke på den massive toppgevinsten. Volatiliteten er også litt av en overraskelse, for den er bare medium/høy.

Som en av de virkelig store spillutviklerne de siste 20 årene, er det ikke mange som ikke kjenner til Play’n GO. Det svenske selskapet har spilt en viktig rolle innen iGaming gjennom mange år og selv om vi ofte har kritisert dem og deres automater, ville vi ikke vært dem foruten. Automater som Book Of Dead, Fire Joker, Wild Rails og Rise Of The Dead, er alle gode eksempler på automater som tilbyr spilleglede på alle enheter, og med Ankh of Anubis viser de at de fortsatt evner å tenke nytt og spennende.

Opptil 10 000 kr bonus + 10 freespins

Ankh of Anubis er kongen av Egypt

Egypt har i mange år vært et populært tema for spillutviklere og listen over denne typen automater er lang. Mange spillutviklere har kastet seg på bølgen, men få i så stor grad som våre venner i Play’n GO. Med titler som Book of Dead, Rise of Dead, Legacy of Egypt, Doom of Egypt og Legacy of Dead, for å nevne noen, er Play’n GO uten tvil kongen av Egypt.

Utfordringen med å utvikle så mange automater med samme tema, er at det for hver automat blir stadig vanskeligere og vanskeligere å komme opp med noe nytt. Kjent for å klone automater over en lav sko, hadde vi ærlig talt ikke store forhåpninger for Ankh of Anubis, men Play’n GO har denne gangen lagt mer arbeid i automaten enn vi hadde forventet og det har resultert i at den skiller seg fra de andre nevnte automatene og tilbyr en god spillopplevelse med en liten twist.

Det første man legger merke til er det spesielle hjuloppsettet. Jada, vi har sett det på andre automater, men ikke på en med dette temaet. For det meste følger alle samme oppsettet med fem hjul, tre linjer og 10 til 20 linjer. Med dette oppsettet, 576 linjer og et mer futuristisk design tilbyr Ankh of Anubis en litt annerledes spillopplevelse, og med lavere volatilitet enn på f.eks. Book Of Dead, vil den gjennomsnittlige spilleren i teorien kunne spille Ankh of Anubis over litt lengre perioder.

Fordeler
  • Flott grafikk
  • Veldig god spillopplevelse
  • Herlig lydspor
Ulemper
  • Få funksjoner

Egypt Anno År 3000

Spilleautomater med Egypt som tema har ikke endret seg nevneverdig de siste årene og både design og symboler er stort sett de samme hver gang. Det setter Play’n GO en stopper for med Ankh of Anubis. Temaet er fortsatt Egypt, men satt mange år fram i tid. I bakgrunn flyr Star Wars-lignende fly forbi og symbolene er gitt et flott futuristisk make-over. Det er veldig uventet må vi vel si, men det fungerer ypperlig.

Symboler av lavest verdi er fortsatt J, Q, K og A, men også de har fått et mer moderne design. Gevinstene for fem like er satt til mellom 30 og 60 mynter om du spiller med maks innsats. Mer verdifulle symboler består av et armbånd, kongens krone, billen og et smykke i gull. Disse symbolene vil gi deg gevinster på mellom 150 og 500 mynter om du lander fem like på en linje og du spiller med maks innsats.

Det mest verdifulle symbolet er wildsymbolet av Anubis, vokteren av døren til underverden. Fem like av ham på en linje gir en gevinst på 1,000 mynter. I tillegg har man scatter av en pyramide, men symbolet gir ingen ren gevinst. Maks innsats på Ankh of Anubis er satt til 100 mynter på hvert spinn. Om det skulle være litt i meste laget, kan du også sette den så lavt som 0,10 mynter.

Ankh of Anubis gir oss få, men gode funksjoner

Ankh of Anubis er på ingen måte en automat som kan lokke med mange funksjoner, men de som er med, er virkelig gode. I hovedspillet er det wildsymbolet av Anubis som kommer til å hjelpe deg med å oppnå de aller største gevinstene. Symbolet kan dukke opp på hjul en, to, tre og fire, og det dukker både titt og ofte opp som stacked symbol, med alle de fordelene det bringer med seg.

Så er det gratisspinnrunden som virkelig gjør at Ankh of Anubis skinner. For å få tilgang må du landre tre scattersymboler på samme spinn. Symbolet av en gylden pyramide kan lande på alle fem hjulene og du vinner fra 10 til 20 gratisspinn avhengig av antall scattersymboler du lander. Underveis kan du vinne uendelig med nye gratisspinn så lenge du lander minst tre nye scattere på samme spinn.

Anubis Wilds feature

Under gratisspinn kan du samle opp symboler av Anubis for å utløse Anubis Wilds feature. Fem symboler må samles opp før alle fem symbolene legges til på slutten av neste spinn og gevinstene telles opp. Antall oppsamlede symboler vil tilbakestilles hver gang, men oppsamlede symboler vil ikke påvirkes av at du vinner ekstra gratisspinn.

Opptil 10 000 kr bonus
10 freespins
Play’n GO er ikke den spillutvikleren som har for vane å overraske oss mest, men med Ankh of Anubis gjør de virkelig det. Med heller enkle grep har de klart å gi det ekstremt oppbrukte Egypt-temaet nytt liv og det med en heller enkel automat. Ankh of Anubis er litt av et friskt pust fra Play’n GO, og med flott grafikk og deres største toppgevinst noen gang, avslutter de 2019 med stil. Dette er en herlig automat som har gitt oss troen tilbake på Egypt som tema og en automat du helt klart ikke vil gå glipp av. Klikk på “Spill Nå”-knappen og vi tar deg med til Royal Panda Casino, som står klar med en velkomstbonus på 100% opptil 1,000 kroner og 10 gratisspinn.

Andre automater du kanskje liker

Del på