bg
10.14.2019 - Trude Sørensen Berge

Age Of Discovery

Vurdering
6/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer25
FreespinsNei
JackpotNei
RTP96.62%
Utgitt2006
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

6/10

Spillopplevelse

6/10

I Age Of Discovery får vi en spilleautomat som gir oss en opplevelse fra den gang verden var ung og uoppdaget. En spennende oppdagelsesreise venter på den som spiller på denne automaten!

Age Of Discovery lar oss få historisk underholdning over 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wilds, scattere og Treasure Bonus bonusspill! Spill gratis her eller hos en av være samarbeidspartnere som er profilert rundt automaten!

Innsatsmuligheter

Age Of Discovery lar spillerne få satse fra 1-10 mynter og spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00. Den høyeste innsatsen er derfor på 250 kreditter.

Wilderstatter

Wilderstatteren er representert ved symbolet av gullmynter med Conquistadoren på. At det er en erstatter betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Man kan si at symbolet har en jokerfunksjon. Wildsymbolet kan ikke danne kombinasjoner sammen med scattersymbolet. Apropos conquistador; har du spilt den spilleautomaten Gonzo’s Quest? Det er en fantastisk spilleautomat som har skapt mange norske storvinnere!

Scatter

Sjørorm-symbolet fungerer som scatter, noe som betyr at det er fritatt fra kravet om å opptre langs en gevinstlinje for å gi utbetaling. 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir pengegevinster basert på størrelsen på innsatsen man spiller med.

Scatterutbetalinger

3 scattere utbetaler innsatsen multiplisert med 5.
4 scattere utbetaler innsatsen multiplisert med 20.
5 scattere utbetaler innsatsen multiplisert med 80.

Treasure Bonus

Får man 3 eller flere bonussymboler (kompasset) i en tilfeldig posisjon på hjulene starter bonusspillet Treasure Bonus. I bonussspillet ser man et kart med flere X-merker, og man skal rett og slett klikke på de kryssene hvor man tror skattene befinner seg! Når man har valgt et kryss får man vite hva det skjuler, og hvis man finner en gevinst får man fortsette å velge X’er. Bonusspillet avsluttes når man velger et kryss som skjuler en hodeskalle. Man mottar deretter en ekstra bonus og alle gevinstene man har vunnet summeres. Her kan man vinne over 30.000 mynter!

Lansert
2006-09-13
Tilbakebetalingsprosent
96.62
Volatillitet
Lav
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
5
Gevinstlinjer
25
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Fordeler
  • Bonusspill
Ulemper
  • Utdatert, mangler freespins

Oppsummering

I Age Of Discovery får vi oppleve litt av den spenningen som det medfører å være en ekte oppdager! Automaten har både wildsymbol, scattere og et spennende bonusspill - men vi savner gratisrundene.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på