1. Hjem
 2. Alle
 3. Nitropolis 3
Image For Nitropolis 3

Nitropolis 3

Check Icon
8/10
 • Hjul6
 • Gevinstlinjer4096
 • FreespinsNei
 • JackpotJa
 • RTP95%
 • Utgitt2022
Faktasjekket av Trude Sørensen Berge
clockEstimert lesetid 9 minutterlesetid

Hundeklanene Dawgs, Gritty Kitties, Rouge Rats og Pug Thugs er tilbake, men denne gangen flytter begivenhetene seg ut fra storbyen og til litt roligere omgivelser. Handlingen i ELK Studios sin siste nykommer i Nitroplis serien befinner seg nemlig på en strand. Men om du tror dette blir et møte med sommerkledde hunder som nyter paraplydrinker under palmene så er det bare å tro om igjen. På hjulene kommer det nemlig til å bli akkurat så fartsfullt som i de foregående spillene, og litt til når ELK i kjent stil presenterer nytt innhold. 

Nitropolis 3 spilleautomat anmeldelse – oppsummering

Nitropolis 3 er det siste tilskuddet i ELKS populære Nitropolis-serie. Spilleautomaten er fullpakket med spennende funksjoner, slik som Avalanche/Skredfunksjonen, nitrohjul og flere bonusspill. Spillet har høy volatilitet, men samtidig kan det friste med en gedigen toppgevinst på opptil 50 000x innsatsen din.

For nye spillere kan det være greit å vite at den høye volatiliteten kan kreve litt ekstra tålmodighet med tanke på at gevinstene ikke er like hyppige som i spill med lav volatilitet. I tillegg er det verdt å nevne at spille har ganske mange funksjoner, noe som gjør at det er litt mer komplisert enn enkelte andre spilleautomater.

Alt i alt er dette uansett en verdig oppfølger i Nitropolis-serien, og spilleautomaten har nok av innhold og spenning til å holde spillerne engasjert. Selv om det visuelt sett kan være en liten nedgradering fra forgjengeren, kompenserer det med rikelig med action, bonusspill og nitrofunksjoner. Med X-iter-funksjonen har spillerne muligheten til å oppleve alt spillet har å tilby på en spennende måte.

Nitropolis 3 Information

Lansert2022-04-05
Tilbakebetalingsprosent95%
VolatilityHøy
Maks gevinst-
GratisspinnNei
Hjul6
Gevinstlinjer4096
Innsats-
Bonusfunksjoner-

Spill Nitropolis 3 på casino

18+ |   Regler og vilkår gjelder   |  
Retningslinjer for annonsering

Fordeler og ulemper

Check IconPros
 • Like IconNeste spill i Nitropolis serien
 • Like IconFantastiske funksjoner
 • Like IconVinn opptil 50 000x innsatsen din
Close IconCons
 • DisLike IconHøy volatilitet
 • DisLike IconLitt komplisert

Kampen om tronen fortsetter

Alle som har vært innom Nitropolis spillene til ELK tidligere vet at handlinger utspiller seg i en form for post-apokalypse. Menneskeheten har gått tapt, og hundene har tatt over. Det som en gang var menneskets beste venn har blitt til en krig hvor hundeklaner kjemper om retten på tronen. I Nitropolis 3 flytter ELK handlingen ut av en krigsherjet storby til mer tropiske omgivelser. Nærmere bestemt til en strand med palmer, solsenger og parasoller. Men om du tror dette blir et harmonisk møte mellom hundene i avslappende omgivelser er det bare å tro om igjen. Klankampen fortsetter, og dette blir både spennende og nitrogenfullt som aldri før! 

Nitropolis 3 kommer med 6 hjul og 4 rader, med potensialet til å vokse til hele 8. Som i de foregående spillene i serien har den en Avalanche funksjon. For de av dere som ikke er kjent med denne så sørger funksjonen for at vinnende symboler blir borte og erstattet av nye og som samtidig legger til nye rader på automaten. En ny rad legges til på hver gjentagende gevinst og klarer du å holde det gående lenge nok vil det stoppe på nettopp 8. 

Hva gevinstlinjer gjelder så er disse satt til 4096 som utgangspunkt, men med både flere rader dukkende opp som et resultat av Avalanche funksjonen og alt det andre som du snart vil høre om av spesialfunksjoner så kan antallet gevinstmuligheter bli ekstremt mye høyere. Vi snakker om millioner av potensielle gevinstmuligheter! Du kan spille for så lite som 2 kr spinnet, og opp mot 500 kr som utgangspunkt. Men det er før man tar X-iter funksjonen til ELK i betraktning. Mer om den om litt.  

Høyere volatilitet enn noen gang

Hvilken type spilleautomat er dette?

Svenske ELK sin evne til å flytte grenser og skape de beste spillopplevelsene ser ikke ut til å ta noen ende. Det er også grunnen til at vi kan snakke om en tredjeutgave av en spillserie. Der mange studio ville gitt seg for lengst, eller til nå burde ha skjønt at de burde gi seg, så fortsetter ELK å bygge på og løfte opplevelsen til nye nivåer. Hvordan de får dette til kan du lese mer om i vår rykende ferske Nitropolis 3 anmeldelse.

ELK Studios ble startet i 2012 og er ett av mange spillselskaper med røtter fra Sverige. Selv om de lever litt i skyggen fra aktører som NetEnt og Play ‘N Go, har de vist seg som et selskap man kan regne med. Fokuset er utelukkende på spilleautomater på nettet og med et spisset fokus på videoinnhold. Deres nordiske identitet kommer til syne i mye av det de gjør, samtidig som de er sterke på innovasjon og evnen til å inspirere. Tahiti Gold, Sam on the Beach og Nitropolis spillene er blant deres største suksesser.

Raske fakta om Nitropolis 3

 • Lansert:2022-04-05
 • Tilbakebetalingsprosent: 95 %
 • Volatilitet: høy
 • Maks gevinst: 50 000x
 • Gratisspinn: ja
 • Hjul: 6
 • Gevinstlinjer: 4096
 • InnsatsL: 2 kr – 500 kr

Bonusfunksjoner    Skredfunksjon, vinn begge veier, bonuskjøp, freespins, omspinn, tilfeldige wild, scatter-symboler

Tema og design

Alle som har vært innom Nitropolis-spillene til ELK tidligere vet at handlinger utspiller seg i en form for post-apokalypse. Menneskeheten har gått tapt, og hundene har tatt over. Det som en gang var menneskets beste venn har blitt til en krig hvor hundeklaner kjemper om retten på tronen. 

I Nitropolis 3 flytter ELK handlingen ut av en krigsherjet storby til mer tropiske omgivelser. Nærmere bestemt til en strand med palmer, solsenger og parasoller. Men om du tror dette blir et harmonisk møte mellom hundene i avslappende omgivelser er det bare å tro om igjen. Klankampen fortsetter, og dette blir både spennende og nitrogenfullt som aldri før!

Gevinstlinjer

Nitropolis 3 kommer med 6 hjul og 4 rader, med potensialet til å vokse til hele 8. Som i de foregående spillene i serien har den en Avalanche-funksjon. For de av dere som ikke er kjent med denne så sørger funksjonen for at vinnende symboler blir borte og erstattet av nye og som samtidig legger til nye rader på automaten. En ny rad legges til på hver gjentagende gevinst og klarer du å holde det gående lenge nok vil det stoppe på nettopp 8.

Hva gevinstlinjer gjelder så er disse satt til 4096 som utgangspunkt, men med både flere rader dukkende opp som et resultat av Avalanche funksjonen og alt det andre som du snart vil høre om av spesialfunksjoner så kan antallet gevinstmuligheter bli ekstremt mye høyere. Vi snakker om millioner av potensielle gevinstmuligheter! 

Du kan spille for så lite som 2 kr spinnet, og opp mot 500 kr som utgangspunkt. Men det er før man tar X-iter funksjonen til ELK i betraktning. Mer om den om litt.

Volatilitet og utbetalinger

Før du setter deg ned for å spille på Nitropolis 3 kan det være greit å merke seg at ELK har gjort den enda mer volatil enn forgjengerne. Med det er også gevinstmulighetene forbedret noen hakk. Det betyr likevel at du må forvente at det tar litt tid mellom hver gang gevinstene kommer og at bonusspill og andre spesialfunksjoner ikke vil vise seg så ofte som du kanskje liker. 

Når de derimot kommer er det ofte som et takk for tålmodigheten, da gevinstene kan bli virkelig store. Toppgevinsten ligger på hele 50 000x innsatsen din, så her er det virkelig mulig å gjøre det stort om alt klaffer.

ELK har valgt å kategorisere symbolene på automaten etter tre typer, en bredere inndeling enn det vi ofte ser fra andre studio. Dette skjer etter verdien på utbetalingene med henholdsvis lav, middels og høy. 

Lavverdi-symbolene er kortverdier fra knekt til ess hvor utbetalingen for 6 like ligger på 0,3x innsatsen. 

Symbolene av middels verdi består av de fire hundeklanene og utbetaler fra 0,8x til 1x ved seks like. 

Til sist er det symbolene med høy verdi som består av fire ulike hundetyper og som utbetaler fra 2x til 5x for 6 like. 

I tillegg kommer wilds, scattere og en rekke ulike bonussymboler som du kan lese mer om lenger nede.

Hjul fylt med nitrogen gir ekstra boost

En av nøkkelfunksjonene i Nitropolis 3 er nitrofunksjonen. Har du vært borti de foregående titlene i serien vil du dra rask kjennskap på denne. Enkelt forklart snakker vi om symboler som oppstår i større blokker og dekker to symbolplasser på samme tid. 

Det som gjør dem ekstra interessante er at det kan oppstå mange symboler innenfor et nitrohjul, nærmere bestemt mellom 4 og 12. Du vil også kunne komme over store nitro hjul som dekker hele 6 symbolplasser, og inneholder mellom 2 og 6 symboler som alle er 2x2 i størrelse.

I tillegg til denne nitrofunksjonen som definitivt gir hele opplevelsen en boost kan du også komme ut for noen symboler som har en helt spesiell betydning:

 • Redrop: Se på det som at automaten ikke er fornøyd med det som er på hjulene. Får du dette symbolet byttes alt ut, med unntak av bonussymboler og nitro hjulene
 • Both ways: I utgangspunktet utbetaler Nitropolis gevinster fra venstre til høyre. Når dette symbolet dukker opp blir alle gevinster regnet i begge retninger på automaten
 • Nitro match: Med dette symbolet vil et tilstøtende nitro hjul få et gevinst symbol som tilsvarer det som finnes på et annet tilstøtende hjul
 • Nitro upgrade: Nitro hjul på det samme eller et tilstøtende hjul vil bli oppgradert slik at det får plass til enda flere symboler
 • Nitro wild: Alle symboler på nitro hjulet hvor symbolet oppstår, eller på en tilstøtende plass, blir omgjort til wilds

2x bonusspill kan gi super bonuser

I Nitropolis 3 satser ELK videre på free spins funksjonen som vil belønne deg med opptil 20 gratisrunder. Alt avhenger av hvor mange scattere du får frem, og det kreves minst 3 for å aktivere spillet. Under free spins er det flere ting som er viktig å observere:

 • Alle nitro reels blir «sticky», altså værende på plassen sin under alle gratisrundene
 • For hver gevinst du får legges det 1 rad til på automaten, men maks opptil 8

Hvis et super bonus spill vises på skjermen sammen med nok scattere til at free spins funksjonen utløses får du oppleve en egen vri av bonusspillet. Det unike her er at det spilles fast med 8 rader helt fra starten, og i tillegg er both ways funksjonen aktivert hele veien. Merk at begge bonusspillene kan bli re-trigget underveis i free spins modus.

Begge bonusspillene kan også kjøpes, gjennom ELK sin egen vri. Mens stadig flere studio sverger til en kjøpefunksjon av bonuspillene tar de det ett steg lenger. De lar deg nemlig også kjøpe en rekke andre spesialfunksjoner i tillegg. ELK har kalt det X-iter, en funksjon de har varemerke beskyttet og som gir deg følgende valg:

 • Boosted bonus chance: Betal innsats x2 og få dobbelt så høy sjanse for å utløse bonusfunksjonen på ett spinn
 • Big nitro reel: Betal innsats x10 og få ett spinn med et garantert stort nitro hjul
 • Nitro match: Betal innsats x25 og få ett spinn med garantert nitro match + win both ways aktivert
 • Bonus: Betal innsats x100 og få umiddelbar tilgang til free spins bonusspillet
 • Super Bonus: Betal innsats x500 og få umiddelbar tilgang til Super Bonusspillet

Hvordan komme i gang med å spille Nitropolis 3 på nett

Det er enkelt å begynne å spille Nitropolis 3 på nett. Bare følg stegene nedenfor, så er du i gang med moroa på noen få øyeblikk:

 1. Velg et pålitelig online casino
  Start med å velge et pålitelig online casino som tilbyr Nitropolis 3 i sitt spillutvalg. Sørg for at casinoet har en gyldig lisens og samtidig tilbyr gode bonuser. Den enkleste måten å finne et slik casino på, er selvsagt ved å benytte oversikten her hos Norske Spilleautomater.

 2. Opprett en spillekonto
  Klikk deg inn på ditt utvalgte nettcasino og finn knappen for å registrere/opprette en konto. Dette krever vanligvis at du oppgir nødvendig personlig informasjon og bekrefter din e-postadresse.

 3. Foreta ditt første innskudd
  Etter at kontoen din er opprettet, må du sette inn penger på spillekontoen din. Velg en betalingsmetode som passer for deg, og legg inn det beløpet du ønsker å spille med. Vanligvis kan du også dra nytte av en flott velkomstbonus samtidig som du foretar innskuddet.

 4. Finn Nitropolis 3 i casinoets spillutvalg
  Gå til casinoets spillbibliotek/spill-lobby og bruk søkefunksjonen for å finne Nitropolis 3. Klikk på spillet for å åpne det.

 5. Velg innsatsnivå
  Før du begynner å spinne hjulene, må du velge innsatsnivået som passer for deg. Nitropolis 3 tillater innsatser fra 2 kroner per spinn og opptil 500 kroner per spinn.

Spinn hjulene og kos deg med moroa og spenningen som Nitropolis 3 byr på

Når du har valgt innsatsnivå, er du klar til å spille Nitropolis 3. Trykk på spinnknappen for å spinne hjulene, og nyt spenningen mens du jakter på gevinster og bonusfunksjoner.

Oppsummering

Spill nummer tre i rekken av Nitropolis serien bekrefter ordtaket om at alle gode ting er 3. Her er det nok historie og nye funksjoner til at det føles vel verdt å ta opplevelsen videre til neste spill i serien. Selv om suksess ofte handler om å gi seg mens leken er god, eller på topp som de sier i idretten, så gjør ELK sin måte å løse oppgaven på at det ikke er noen ting i veien for å følge opp med et fjerde spill.

Men akkurat nå er det bare å «leve i nuet» og ta innover seg hvor bra Nitropolis 3 er. Selv om det faktisk er en liten nedgradering rent visuelt sett fra Nitropolis 2, er det så mye innhold, fart og action å kose seg med at det skal bli vanskelig å oppleve spillet som kjedelig. Bonusspillet og nitrofunksjonene står frem som de to store høydepunktene og takket være X-iter funksjonen til ELK er det 100 % sikkert at du kan få muligheten til å oppleve begge!

Ofte stilte spørsmål om Nitropolis 3

Info Icon

Hva er RTP i Nitropolis 3?

Return to Player (RTP) i Nitropolis 3 er satt til 95 %. Dette er den teoretiske prosentandelen av innsatser som spillerne kan forvente å få tilbake over tid.

Info Icon

Hva er spillets bonusfunksjoner?

Nitropolis 3 har flere spennende bonusfunksjoner, inkludert Avalanche-funksjonen, nitrofunksjonen med store symbolblokker, og en rekke spesialsymboler som endrer spillmekanikken. Spillet tilbyr også gratisspinn og bonuskjøp med X-iter-funksjonen.

Info Icon

Hva er maksimal utbetaling?

Maksimal utbetaling i Nitropolis 3 kan være opptil imponerende 50 000 ganger innsatsen din. Dette gir spillerne muligheten til å vinne betydelige beløp hvis lykken er med dem.

Info Icon

Hvem har laget Nitropolis 3?

Nitropolis 3 er utviklet av ELK Studios, et anerkjent svenskt spillstudio med fokus på å lage kreative og innovative spilleautomater på nett.

Info Icon

Hvor kan jeg spille Nitropolis 3?

Du kan spille Nitropolis 3 på en rekke ulike online casinoer som tilbyr spill fra ELK Studios. På denne siden finner du en oversikt over noen av de beste casinoene som tilbyr Nitropolis 3.

Info Icon

Hva er minste og maks innsats?

Minimumsinnsatsen i Nitropolis 3 starter fra så lite som 2 kroner per spinn. Maksimumsinnsatsen er satt til 500 kroner per spinn, noe som gir både små- og storspillere muligheten til å nyte denne spilleautomaten.

Omtalt av en casinoekspert

Dunder Casino
4.5/5
By Trude S.verify753 Omtaler

Oppdatert 05/09/2023

Spill Nitropolis 3 og vinn store gevinster hos Dunder Casino!

Logo image for Dunder Casino

Dunder Casino

9.0/10
Velkomstbonus
2500kr bonus + 100 GS!
Spill nåRight-pointing Arrow Icon
Denne vurderingspoengsummen beregnes av våre gamblingeksperter i henhold til våre vurderingsretningslinjer for å gi ærlige og objektive omtaler. Her kan du lese mer omhvordan vi vurderer og rangerer omtaler

Filipp er en profesjonell skribent og fikk sin første casinojobb allerede i 2007, han ble invitert til Malta for å hjelpe til med utviklingen av et nordisk nettcasino. Mildt sagt ...continue reading

Clock Icon 9 minutter lesetid
Faktasjekket av Trude Sørensen Berge

Vi bruker informasjonskapsler for å forsikre oss om at vi gir deg den beste opplevelsen som mulig på vår nettside. Om du fortsetter å bruke siden vil vi anta at det er greit for deg.