header
Trude Sørensen Berge
11.10.2019

Mega Fortune Dreams

Vurdering
8/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer20
  • FreespinsJa
  • JackpotJa
  • RTP95.9%
  • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

10/10

Alle som har spilt casino på nett har sannsynligvis vært borti den legendariske jackpottautomaten Mega Fortune, og det er derfor med stor forundring vi konstaterer at NetEnt velger å lage en oppfølger til denne. Mega Fortune Dreams er mer eller mindre en tro kopi av sin forgjenger, og vi må si det rett ut: vi foretrekker derfor originalen som har verdens to største utbetalinger fra en online spilleautomat!

Da starter vi rett og slett med automatens spesifikasjoner. Her får vi altså et klassisk oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader, med tilsammen 20 gevinstlinjer vinnende kombinasjoner kan dannes på. I tillegg til det får vi også her som i originalen både wilds med respinns, scattere, bonusspill med jackpotter og freespins – altså lite nytt! Maksimal utbetaling, sett bortifra den progressive jackpotten, er på 1.680.000 mynter.

Sticky Wilds og respinns

Jokere i en spilleautomat er for standard å regne, og naturligvis er disse en del av denne spilleautomaten. Det betyr at vi på får diamanter som wilds som går rett inn i en hver kombinasjon bestående av andre ordinære symboler. Hvis vi på en aktiv gevinstlinje får to klokkesymboler + et wildsymbol vil vi derfor få utbetalt som om vi hadde hatt tre klokkesymboler. Wildsymbolet erstatter derfor manglende symboler, og gjerne i flere forskjellige kombinasjoner samtidig.

Det som er enda bedre er faktisk at wildsymbolene kan være sticky og gi oss et respinn. Det betyr at når vi har fått wildsymbolet på hjulene vil en eventuell gevinst utbetales, før hjulene faktisk kan snurre gratis på nytt. Under dette gratisspinnet vil derimot wildsymbolene beholde sin posisjon, og altså gi oss økte gevinstmuligheter på dette spinnet.

Scattere og freespins

Akkurat som i den første automaten får vi også i denne muligheten til å vinne både gevinster og freespins med scattersymbolet av den blå edelstenen, og som seg hør og bør kreves det minst 3 scattere for å vinne freespins – som gir 10 runder. Flere scattere gir flere runder. I disse gratisrundene vil det underveis dukke opp multiplikatorer og ekstra gratisrunder som vil legges til mens man spiller. Med en høy multiplikator på gevinstene man vinner (opptil 10x), samtidig som man kan vinne ekstra runder underveis er det liten tvil om at freespins kan bli skikkelig lukrativt!

Den store jackpotten

Akkurat som i forgjengeren er det også i Mega Fortune Dreams en tredelt progressiv jackpot som kan gi spillerne gigantiske utbetalinger, og selvsagt er det Jackpot Mega som er den vi trakter etter. For å kunne kjempe om denne gevinsten må vi komme oss til bonusspillet og da er det altså 3 bonussymboler som man må få. At den er progressiv betyr at den vil vokse og vokse til en heldig spille vinner den.

Også her er det det velkjente og legendariske lykkehjulet som venter på oss, og akkurat som i opphavet handler det om å komme seg hjennom de tre nivåene og helt inn til sentrum av hjulet – og der venter Jackpot Mega. Vinner man den kan man trygt lene seg tilbake en stund og tenke litt over hva man skal bruke milliongevinsten til, for her er det ikke snakk om småpenger.

 

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
  • Herlig grafikk
  • Enkel, men underholdende
  • Tre typer wilds
Ulemper
  • Litt lav toppgevinst
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Som sagt så finner vi utgivelsen av Mega Fortune Dreams noe overflødig ettersom originalen, Mega Fortune, fortsatt er kongen av alle spilleautomater. Denne automaten blir for lik sitt opphav til at vi skal gi den noen god score, og synes egentlig at NetEnt kunne spart seg for denne. Spill heller på Mega Fortune!

Andre automater du kanskje liker

Del på