1. Hjem /
  2. Betalingsmetoder /
  3. Muchbetter /
  4. MuchBetter kontaktløse betalingsenheter

MuchBetter kontaktløse betalingsenheter

Muchbetter sine kontaktløse betalingsenheter
Faktasjekket av Ida Moen Olsen
clockEstimert lesetid 3 minutterlesetid

MuchBetter er en betalingsløsning som har imponert både forbrukere og bransjeeksperter de seneste årene, ikke minst takket være selskapets innovative løsninger. MuchBetter betalingsmetode har vunnet flere gjeve bransjekåringer de seneste årene, mye på bakgrunn av nettopp innovasjon. Et godt eksempel på dette er MuchBetters kontaktløse betalingsenheter som trygt og praktisk lar deg foreta daglige betalinger.

Kontaktløse betalinger lar deg betale uten fysisk kontakt med en betalingsterminal

Hvis man går et tiår tilbake i tid var uttrykket kontaktløse betalinger tilnærmet helt ukjent, men de siste årene har dette kommet inn i dagliglivet med en forrykende fart. Som begrepet egentlig beskriver på egen hånd, går kontaktløse betalinger ut på at du kan betale uten å være i kontakt med betalingsterminalen der du skal betale.

MuchBetter har vist seg å være en ledende aktør innenfor dette feltet, noe deres kontaktløse betalingsenheter er et godt eksempel på. Selskapets visjon er å lage verdens sikreste, mest praktiske og unike kontaktløse betalingsenheter. Når vi ser på produktene MuchBetter så langt har lansert, er det ingen tvil om at de lever opp til visjonen sin. Der andre betalingsløsninger holder seg til å tilby et vanlig betalingskort, har MuchBetter allerede gått mye lengre.

Mastercard med kontaktløs betaling

Mange bruker allerede MuchBetter Mastercard, og dette kortet støtter selvsagt kontaktløse betalinger. Kortet er ypperlig å bruke hvis du for eksempel skal handle noe i butikken eller på ferie i utlandet, og ikke ønsker å bruke ditt vanlige bankkort. Kortet er det eneste i verden som har dynamisk CVC-kode, noe som gjør det enda sikrer å bruke sammenlignet med andre betalingskort.

Kontaktløs nøkkelbrikke

MuchBetter sin kontaktløse nøkkelbrikke er et ypperlig tilskudd for alle som ønsker å benytte seg av MuchBetter for å foreta fysiske betalinger på mest mulig praktisk vis i dagliglivet. Denne lille brikken er på størrelse med en nøkkel, og kan enkelt festet til nøkkelknippet slik at du alltid har den tilgjengelig. MuchBetter-nøkkelbrikken støttes av Mastercard, noe som betyr at den har akkurat den samme betalingsfunksjonaliteten som et Mastercard-kort.

Dermed kan du benytte deg av denne nøkkelbrikken for å foreta kontaktløse betalinger hvor som helst der du kan betale med Mastercard eller kontaktløse betalingssymboler. Bare hold brikken over betalingsterminalen for å betale transaksjonen din, uten at du trenger å skrive inn noen PIN-kode eller være borti terminalen.

Nøkkelbrikken er tilgjengelig for alle norske brukere av MuchBetter, og du kan bestille den ved å gå inn i MuchBetter-appen, klikke på «Devices» (Enheter) oppe til høyre, og deretter bestille nøkkelringen (Key Fob). Nøkkelbrikken har en pris på 100 kr, noe som er en engangsavgift. Den sendes i posten slik at du vanligvis mottar den innen 7-10 dager. Når du har mottatt den kan du gå inn i appen ved å skrive inn brikkens sikkerhetskode på 9 siffer.

CashCuff – innovativ smartskjorte for kontaktløs betaling

Et godt eksempel på at MuchBetter har tatt innovasjonen mye lenger enn hva mange andre kunne drømt om å finne på, finner vi med smartskjorten CashCuff. Dette er skjorter utviklet av den høyteknologiske motebedriften DressCode for å lage skjorter som muliggjør kontaktløse betalinger fra skjortens mansjett. Dermed kan du dra i butikken og foreta kontaktløse betalinger uten at noen faktisk ser hvordan du betaler. Bare hold håndleddet med mansjetten over betalingsterminalen for å betale på mest mulig praktisk og trygt vis.

Via MuchBetter-appen kan du enkelt administrere den kontaktløse betalingsmodulen. Her kan du for eksempel angi hvor mye penger du vil sette av til disposisjon for den kontaktløse betalingsenheten, se gjennom forbruket ditt og selvsagt slå betalingsenheten av eller på.

Flaske med betalingsbrikke

I 2017 viste MuchBetter nok en gang hvordan innovasjon og kreativitet kan bidra til nye former for kontaktløse betalinger. MuchBetter samarbeidet med betalingsprosessoren GPS og NFC-selskapet DIGISEQ for å produsere en revolusjonerende flaske sammen med det britiske drikkemerket Lucozade. Målet var å lage flasker for drikkevaren Lucozade Energy som gjorde det mulig å foreta kontaktløse betalinger med flasken.

Disse spesialflaskene ble delt ut gratis på store stasjoner og pendlerpunkter i London i England, og hver av disse flaskene hadde en kontaktløs betalingsbrikke som inkluderte saldo for å betale én reise med undergrunnen i London.

En betalingsmetode for innovasjon og moderne løsninger

De kontaktløse betalingsenhetene vi har sett på i denne artikkelen understreker hvor moderne og fremtidsrettet MuchBetter er som betalingsløsning. MuchBetter bør derfor være et naturlig valg for alle som for eksempel ønsker å foreta kontaktløse betalinger. Ved å kombinere MuchBetters mobilapp med den praktiske nøkkelbrikken, har du alt som skal til for å administrere betalingene og bruken din, samtidig som du kan foreta kontaktløse betalinger hos alle steder som godtar Mastercard.

Are Eirik Nilsen

Are Eirik NilsenVerified

Med over 10 års erfaring er Are Eirik virkelig en ekspert når det kommer til casinoverden. Hans hovedinteresse er innen teknologi og systemet bak kulissene skriver Are også omtaler og ...Les mer

Mer omRight-pointing Arrow Icon
Clock Icon 3 minutter lesetid
checkCircle Faktasjekket av: Ida Moen Olsen

Har du funnet det du leter etter?

Din tilbakemelding er viktig!

norskespilleautomater.com logo
Personvernpreferansesenter

Visse opplysninger kan samles inn eller lagres gjennom nettleseren din når du besøker et nettsted, hovedsakelig i form av informasjonskapsler. Informasjonen som samles inn brukes hovedsakelig for å få Norskespilleautomater.com til å fungere etter behov og kan handle om deg, enheten din eller dine preferanser. Med denne informasjonen vil du få en mer individualisert opplevelse på nettstedet vårt som ikke identifiserer deg personlig. Personvernet ditt er vår prioritet, så klikk gjerne på titlene nedenfor for å endre standardinnstillingene for informasjonskapsler avhengig av hva du foretrekker og for å lære mer om informasjonskapslene vi bruker. Hvis du ikke samtykker til visse typer informasjonskapsler, kan opplevelsen din på nettstedet og tjenestene vi tilbyr bli påvirket. Cookie Policy.