1. Hjem /
  2. Betalingsmetoder /
  3. Astropay /
  4. Astropay har VIP-program for lojale brukere

Astropay har VIP-program for lojale brukere

Astropay har vip program for lojale brukere
Faktasjekket av Ida Moen Olsen
clockEstimert lesetid 1 minutterlesetid

Den populære betalingstjenesten Astropay annonserte i utgangen av august at selskapet lanserer et VIP-program som belønner tjenestens mest lojale brukere. Dette er gode nyheter for både norske og internasjonale brukere av den stadig økende betalingsløsningen. VIP-programmet blir nemlig tilgjengelig for alle Astropay-brukere over hele verden. 

Ulik typer belønninger venter

Så langt har ikke Astropay gått ut med noen eksakt informasjon om hvilke belønninger som brukere kan se frem til og hva som skal til for å oppnå disse. I pressemeldingen annonserte imidlertid selskapet at noe av det brukerne kan se frem til via VIP-programmet er kampanjer, dedikert kundestøtte, unike opplevelser og ander typer belønninger.

Sara Rita, Chief Commercial Officer i AstroPay, uttalte at selskapet hele tiden ser etter nye og kreative tilbud og muligheter for brukerne deres, og at de i året som kommer har planer om å dele ut flere tusen belønninger.

Transaksjonsvolumet avgjør hvem som blir invitert

I likhet med de fleste andre VIP-programmer må du gjøre deg kvalifisert for å kunne bli et VIP-medlem hos Astropay. Selskapet kunngjorde at VIP-invitasjoner vil skje på bakgrunn av hver enkelt brukers transaksjonsvolum. Det ble imidlertid ikke sagt noe om dette gjelder for det totale transaksjonsbeløpet på brukerens konto, eller for visse periode – for eksempel én uke eller én måned.

Alle brukere som oppfyller kravene for å kvalifisere for VIP-programmet blir kontaktet av en VIP-manager som informerer deg om den gledelige nyheten.

E-lommebok med forhåndsbetalte kort

For de som enda ikke kjenner til Astropay, kan vi informere om at Astropay er en digital betalingsløsning som fungerer som en elektronisk lommebok. Inne i denne e-lommeboken kan du fylle på penger, opprette virtuelle betalingskort som kan brukes til å foreta transaksjoner på nett, samt sende penger til andre brukere.

Selskapet ble opprettet i 2009 med fokus på det latin-amerikanske markedet, men har siden den gang spredt seg til både Europa, Amerika, Afrika og Asia. For norske brukere har Astropay blitt en svært populær betalingsløsning de siste par årene, spesielt etter at tidligere løsninger som Neteller og Skrill trakk seg ut av det norske markedet.

Are Eirik Nilsen

Are Eirik NilsenVerified

Med over 10 års erfaring er Are Eirik virkelig en ekspert når det kommer til casinoverden. Hans hovedinteresse er innen teknologi og systemet bak kulissene skriver Are også omtaler og ...Les mer

Mer omRight-pointing Arrow Icon
Clock Icon 1 minutter lesetid
checkCircle Faktasjekket av: Ida Moen Olsen

Har du funnet det du leter etter?

Din tilbakemelding er viktig!

norskespilleautomater.com logo
Personvernpreferansesenter

Visse opplysninger kan samles inn eller lagres gjennom nettleseren din når du besøker et nettsted, hovedsakelig i form av informasjonskapsler. Informasjonen som samles inn brukes hovedsakelig for å få Norskespilleautomater.com til å fungere etter behov og kan handle om deg, enheten din eller dine preferanser. Med denne informasjonen vil du få en mer individualisert opplevelse på nettstedet vårt som ikke identifiserer deg personlig. Personvernet ditt er vår prioritet, så klikk gjerne på titlene nedenfor for å endre standardinnstillingene for informasjonskapsler avhengig av hva du foretrekker og for å lære mer om informasjonskapslene vi bruker. Hvis du ikke samtykker til visse typer informasjonskapsler, kan opplevelsen din på nettstedet og tjenestene vi tilbyr bli påvirket. Cookie Policy.