header
Trude Sørensen Berge
13.10.2019

Sevens High

Vurdering
8/10
LeverandørQuickspin
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer25
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.5%
 • Utgitt2014

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Sjekk ut Sevens High her og opplev en spilleautomat som garantert får deg til å kjenne på Las Vegas-stemningen! Dette er en fantastisk spilleautomat som byr på funksjoner som kan gi oss utrolige utbetalinger!

Dette er en 5-hjuls spilleautomat som består av 3 rader og totalt 25 gevinstlinjer vi kan vinne premiene våre på. Her tilbys vi en vanlig joker, respinn med progressive jokere og et gratisrundespill hvor gevinstene nesten garantert vil berøre himmelen – her er det ingenting å vente på, men bare å sette i gang!

Jokerfunksjonen

Alle som har spilt på en spilleautomat før kjenner til jokeren, eller wildsymbolet som det også kalles. I Sevens High er det det gullfargede ‘Wild’-symbolet som har denne funksjonen, og da er det selvsagt snakk om at det fungerer som en erstatter for andre symboler i spillet. Får vi tre stjernesymboler og en joker langs en gevinstlinje får vi derfor utbetalt som om vi hadde fire stjernesymboler på den aktuelle linjen. Symbolet fullfører og forlenger derfor kombinasjoner på hjulene.

Respinns med progressive jokere

Dette er en skikkelig godbit av en bonusfunksjon og den sørger for at vi får massevis av gratisrunder og ekstra gevinstmuligheter mens vi spinner hjulene. Når vi vinner en gevinst får vi nemlig et nytt gratisspinn på kjøpet, et såkalt respinn, men dette er ikke alt. Får vi flere gevinster etter hverandre på rad vil vi stadig flere jokere på hjulene! Det er her snakk om at det blå, grønne og røde syvtallet vil bli gjort om til ekstrajoker etter respinn nr. 2, 4 og 6 – og med totalt 4 jokere i sving på hjulene er det liten tvil om at saldoen kan få seg et skikkelig løft!

Hvis et respinn ender uten gevinst avsluttes funksjonen og man returneres til basisspillet. En veldig bra funksjon som sørger for mye gratismoro og ekstra utbetalinger!

Fantastiske gratisrunder med store vinnersjanser

Selv om dette er en helstøpt spilleautomat er det først og fremst gratisrundene man skal trakte etter, for kommer man seg dit kan det virkelig bli gøyalt! For å aktivere gratisrundene må du få tre bonussymboler på de tre første hjulene – altså ett på hvert. Hvilken posisjon de havner i spiller ingen rolle ettersom det er et scattersymbol.

100% opptil 2 500 kr + 200 freespins
Fordeler
 • Omspinn på hver gevinst
 • Progressive wilds
 • Gratisrunder
 • Lyd og grafikk
Ulemper
 • Ingen
100% opptil 2 500 kr
200 freespins
Du vinner i utgangspunktet 10 gratisrunder i Sevens High, men for annenhver gevinst du vinner i disse rundene får du ytterligere 2 gratisrunder. Maksimalt kan du vinne 6 ekstra freespins, altså totalt 16 runder + respinns. Det som imidlertid gjør disse gratisrundene så strålende er den progressive jokerfunksjonen som fortsatt er aktiv. Forskjellen er imidlertid at når et 7-tall først har blitt en ekstrajoker i disse rundene vil det forbli en joker gjennom alle rundene! Så hvis du vinner 6 gevinster i gratisrundene vil du ende opp med hele 4 jokere gjennom de resterende rundene, og da vil det nesten garantert blir megagevinster!

Andre automater du kanskje liker

Del på