bg
11.22.2019 - Ida Moen Olsen

Reel Rush 2

Vurdering
10/10
Spillinformasjon
Hjul5
Gevinstlinjer3125
FreespinsJa
JackpotNei
RTP95.53%
Utgitt2019
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

10/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

10/10

Om du er fan av Reel Rush som NetEnt lanserte tilbake i 2013, er det bare å henge med videre, for nå er den svenske spillutvikleren endelig klar med en oppfølger. Om du trodde Reel Rush var den ultimate, sukkersøte retro-automaten, må du tenke om igjen. For Reel Rush 2 tar det til nye høyder med et langt bedre design, nye funksjoner og spilleglede i bøtter og spann.

Lansert
2019-11-14
Tilbakebetalingsprosent
95.53
Volatillitet
Høy
Maks gevinst
6000x innsatsen
Gratisspinn
Ja
Hjul
5
Gevinstlinjer
3125
Innsats
400 kroner
Bonusfunksjoner
Åtte tilfeldige funksjoner, samt Respin, Free Spins og Super Free Spins

Klassiske automater er noe vi aldri blir kvitt, men det er ikke så rart  siden de er like populære i dag som noen gang tidligere. Det er knapt en spillutvikler som ikke har forsøkt å komme opp med nye automater som kan ta over stafettpinnen etter suksesser som Old Timer og Super Joker. Mange har forsøkt og mange har feilet. NetEnt på den andre siden, har flere ganger bevist at det er mulig og med Reel Rush 2 gjør de det igjen. Med fem hjul, fem rader, 3,125 linjer og toppgevinst på 6,000 ganger innsats, er det bare å glede seg!

NetEnt er og forblir kongen av iGaming. Gjennom mer enn 20 år har de flyttet grenser for hva som er mulig å gjøre med en enkel spilleautomat og de viser ingen tegn til å gi seg med det første. Med titler som Starburst, Gonzo’s Quest og Jack And The Beanstalk har de sørget for at de for alltid vil bli stående i historiebøkene med store bokstaver. Med Reel Rush 2 viser de nok en gang klasse med en automat som omfavner alt vi elsker med automater.

€5 gratis ved registrering + 100% opptil €50

Sukkersøt eksplosjon

Siden Reel Rush 2 er en oppfølger, er det naturlig nok mange likheter med originalen fra 2013. Du blir møtt av det samme flotte retro-designet som minner mye om det man så på ulike Super Mario-spill før i tiden, blandet med mer moderne spillsuksesser som Candy Crush. Grafikken er kraftig oppdatert og ved første øyekast kan det lett oppfattes som litt for sukkersøtt og barnslig. Reel Rush 2 er dog alt annet enn barnslig.

Reel Rush 2 er fullpakket av underholdning og store gevinster som vil slå godt an hos alle typer spillere som tar seg tid til å sette seg inn i automaten, som av enkelte nok kan oppfattes som litt komplisert. Det første alle som husker originalen vil legge merke til, er togsporet som går under hjulene. På hvert eneste spinn vil tre togvogner komme kjørende forbi med nye funksjoner som legges til på hjulene. Det kan være wilds, multiplikator, og respin, med mer.

En annen morsom løsning er hjuloppsettet på Reel Rush 2, som starter med bare 45 linjer, men som underveis kan vokse til hele 3,125 linjer om du lykkes med å låse opp de låste symbolene. Det fungerer nesten som en omvendt Megaways-løsning hvor respin og ulike funksjoner vil låse opp flere og flere symboler underveis. I starten spiller du med et hjuloppsett som teller 1-3-5-3-1 symboler, men som også kan endres til 5-5-5-5-5. Det kan høres litt rart ut og i starten er det ikke like lett å skjønne seg på hva som låser opp nye symboler eller ikke, men ettersom du kommer inn i det, vil det hele gi mening og enorm spilleglede.

Fordeler
 • Fenomenal grafikk
 • Masse funksjoner
 • Underholdning i bøtter og spann
Ulemper
 • Litt komplisert i starten

Klassiske symboler i ny drakt

Det aller meste med Reel Rush 2 er unikt og selv om NetEnt har beholdt en rekke tradisjonelle symboler av ulike frukter, har de på en humoristisk måte gitt dem et helt nytt design som passer Super Mario-temaet helt perfekt. Det starter med fem “knapper” i ulike farger som alle betaler mellom 10 og 12 mynter for fem like.

Så kommer seks fruktige symboler av jordbær, melon, ananas, plommer, druer og appelsin. Alle er gitt et moderne, firkantet design som minner mye om blokkene som skjuler mynter på et Super Mario-spill. De seks symbolene betaler gevinster på mellom 20 og 200 mynter for fem like på samme linje. Spesialsymboler er det også mange av på Reel Rush 2, men selv om de teller hele åtte stykker, bringer ingen av de med seg rene gevinster på egenhånd.

Menyen på Reel Rush 2 er klassisk NetEnt og du kan raskt og enkelt endre både innsats og spillnivå. Ved å justere de to, kan du endre innsats fra så lite som 0,20 mynter på hvert spinn og opp til 100 mynter på det meste.

Et hav av ekstrafunksjoner

Det er ikke ofte man ser hele åtte spesialsymboler på en og samme automat, så vi kan like gjerne begynne i den enden med en gang:

 • Wild: Kan dukke opp på hjul to, tre, fire og fem både under hovedspillet, gratisspinn og respin
 • Random Wilds: Togvognene kan når som helst kjøre inn med en til tre random wilds
 • Second Chance: Alle ikke-vinnende spinn gir deg et respin, og dukker symbolet av hjertet opp på togvognene vil det låse opp ekstra symboler og linjer
 • Block Breaker: Symbolet av et håndbrekk vil låse opp to til fire låsesymboler slik at antall linjer øker
 • Symbol Multiplier: Multiplikator på ganger 5, 10, 15 eller 20 legges til alle gevinster
 • Symbol Upgrade: Symbolet av en blå koffert vil oppgradere et tilfeldig symbol i verdi etter at hjulene har stoppet og gevinster er utbetalt
 • Ekstra Super Tokens: Er et symbol av en gylden mynt med en R på. Dette fyller opp Tokens-meteret på venstre side. Så snart det er fullt, åpnes alle låsesymboler på en gang og du spiller med over 3,000 linjer
 • Multiplier Boost: Er et rødt symbol med piler på som vil øke multiplikatoren på en vinnende spinn ett hakk

Det er ikke ofte man finner så mange funksjoner på en automat og løsningen NetEnt har kommet opp med hvor et tog kjører inn opptil tre funksjoner på absolutt alle spinn, er ganske enkelt genial.

Free Spin Meter

På høyre side av hjulene vil du se to Free Spin Meter; et for vanlige gratisspinn og et for Super Free Spin. Hver gang du låser opp to hele rader med symboler legges det til en stjerne på det vanlige meteret. Så snart du har samlet fem stjerner vinner du 8 gratisspinn med en uendelig multiplikator. Det legges sammen til en stjerne på Super Free Spin Meter.

Gratisspinn starter med Free Spin Wheel som lar deg bruke gratisspinn på å kjøpe tokens som tar deg nærmere Super Free Spins. Du kan også gamble de tokens du allerede har i håp om å vinne flere, eller du kan bare takke ja til åtte vanlige gratisspinn. Det er helt opp til deg.

Super Free Spins

Super Free Spin vil utløses automatisk så snart du har fylt Super Free Spin Meter, eller du har samlet 2,000 tokens. Under Super Free Spins spiller du med alle 3,125 linjene og en uendelig multiplikator.

Oppsummering

Hva skal man si, annet enn at NetEnt har gjort det igjen! Reel Rush 2 er litt av et mesterverk av en automat som, med unntak av tema, vil gripe fast i alle typer spillere. Dette er god gammel moro som du kan spille på alle enheter som PC, mobil og nettbrett. Grafikken er flott, funksjonen mange og en toppgevinst på 6,000 ganger innsats kan man heller ikke si noe på. Automaten er litt komplisert i starten, men tro oss, det er vel verdt å sette seg inn i Reel Rush 2, som du blant annet finner hos Casino Hero som tilbyr deg en eksklusiv bonus på €5 gratis ved registrering, samt 100% opptil €50 i innskuddsbonus. Det er bare å klikke på Spill for ekte penger og €5 er dine, helt gratis!

€5 gratis ved registrering + 100% opptil €50

Del på