1. Hjem
  2. Oktoberfest Spilleautomater

Oktoberfest Spilleautomater

Hver høst er det tid for Oktoberfest i Munchen og alle andre byer og tettsteder i Bavaria-regionen i Tyskland. Den gigantiske øl-festivalen trekker årlig titalls tusen turister og tradisjonen har spredt seg over hele verden. Skal du dog oppleve ekte Oktoberfest, må du til Tyskland. Festen startet da innbyggerne i Munchen ble invitert til å feire bryllupet til Prins Ludwig, senere Kong Ludwig I, og Therese of Saxony-Hildburghausen, den 12. oktober 1810.

Siden den gang har festen fortsatt og når man se hvor utrolig populær Oktoberfest har blitt over hele verden, er det ikke rart at flere spillutviklere har kastet seg på trenden og utviklet automater som fanger den festlige stemningen med klirrende øl-glass og ompa ompa-musikk. For alle som ikke har muligheten til å reise til Tyskland, er det flott å kunne vite at man kan delta på festen også fra godstolen hjemme.

Under finner du en oversikt over hvilke automater du bør spille for å komme deg i skikkelig Oktoberfest stemning.

clockEstimert lesetid 2 minutterlesetid

Automater som hyller Oktoberfest

Under Oktoberfest er det øl, pølser, ompa ompa-musikk og lederhosen som gjelder, og de spillutviklerne som har forsøkt å fange festen på fem hjul har alle gjort sine hjemmelekser godt. Utvalget er ikke enormt og om man ikke vet hva man leter etter er det ikke alltid like lett, men bare slapp av. Vi har tatt for oss Oktoberfest og har selvsagt flere gode anbefalinger du kan kose deg med sammen med litt god pølse og øl fra ditt lokale mikrobryggeri.

1: Oktoberfest – Nolimit City

oktoberfest rund

Man kan si mye rart om Nolimit City og alle deres spilleautomater på nett, men med Oktoberfest gjør de en glimrende jobb. Satt i en gammeldags taverna, har de ikke oversett en eneste ting og automaten er full av små forunderlige detaljer som virkelig er med på å få deg i Oktoberfest-stemning. Med morsomme animasjoner og funksjoner som Prost Wild med garantert gevinst på respin, interaktivt bonus spill og masse gratisspinn, ligger alt til rette for en heidundrende fest.

missing alt

 

2: Battle Royal – Play’n GO

battle royal rund

Dette er ikke direkte en Oktoberfest-automat, men med tanke på hvor Oktoberfest stammer fra, gjør Battle Royal seg veldig god i denne anledning. Historiene er lagt til England og er en herlig underholdende twist på historiene om Kong Henry og hans åtte koner. Over 20 gevinster må du hjelpe Henry rømme fra spøkelsene etter sine døde koner, som han selv beordret drept. Lykkes du med å hjelpe den fete og småfulle Henry, kan du vinne opptil 5,000 ganger innsats. Tro oss, om du må feire Oktoberfest alene er Kong Henry virkelig godt selskap.

 

3: Pied Piper – Quickspin

pied piper rund

Quickspin har de siste årene vært veldig aktive og gitt ut en rekke flotte automater, men for Oktoberfest er Pied Piper et lett valg. Automaten er basert på historien Pied Piper of Hamelin, eller Rottefangeren fra Hameln som vi kjenner den som i Norge. Historien er med andre ord bare noen år yngre enn Oktoberfest selv. Med fem hjul og 40 faste gevinstlinjer, kan du vinne opptil 150,000 mynter på et enkelt spinn om du klarer å lokke alle rottene ut av byen. Underveis får du hjelp av både respin med walking wild og gratisspinn med Mystery Piper.

4: Kitchen Drama: BBQ Frenzy – Nolimit City

bbq frenzy rund

Mat og drikke må helten ha, og det blir ikke Oktoberfest uten pølser og grillmat. For maten må vi ta turen tilbake til Nolimit City og dere hysterisk morsomme Kitchen Drama: BBQ Frenzy. Dette er en unik og herlig automat som byr på 20 linjer, morsomt design og en riktig god latter. Gevinstene er dog ingenting å le av, ettersom de er doblet fra forgjengeren Kitchen Drama: Sushi Mania. Toppgevinsten er denne gangen på 100,000 mynter, og med medium volatilitet og en høy RTP på 96,7% er det bare å takke og bukke.

 

5: Taco Brothers – ELK Studios

taco brothers rund

Nå er det selvsagt ikke alle som er like store fans av øl, pølser og ompa ompa-musikk, så vi må ta med en anbefaling til dem også. Så vi setter oss på flyet i retning sol og varme i Mexico hvor Taco Brothers tar oss imot.  Med 243 gevinstlinjer, toppgevinst på 150,000 mynter, tre aktive wilds og et av de aller beste bonusspillene noen gang, er du sikret mange timer med underholdning.

Ida har virkelig et øye for detaljer og er en ekspert på hva som skiller et godt nettcasino og et som ikke er fult så godt. Ettersom Ida også har ...continue reading

Clock Icon 2 minutter lesetid

Vi bruker informasjonskapsler for å forsikre oss om at vi gir deg den beste opplevelsen som mulig på vår nettside. Om du fortsetter å bruke siden vil vi anta at det er greit for deg.