header

Neon Staxx

Vurdering
8/10
LeverandørNetEnt
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer40
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.9%
 • Utgitt2018

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Er du klar for neonfarger og synth-musikk fra det glade 80-tallet? Tenkte vi det ikke! Vi ønsker deg velkommen til NetEnts retroautomat Neon Staxx!

En liten tidsreise tilbake til 80-tallet skader ingen, og det er akkurat det vi får i spilleautomaten Neon Staxx! Synthen er flittig brukt som soundtrack-musikk – og ved hjelp av 5 hjul, 4 rader og en hel haug med gevinstlinjer – så ligger alt til rette for at man skal kunne vinne store gevinster. Hovedgevinsten er på 80.000 mynter så her er det bare å sette i gang! Av funksjoner finner vi wilds, scattere, freespins og SuperStaxx som gir oss sjansen på ordentlige saftige gevinster!

Jokerfunksjon

Spilleautomaten inneholder en jokerfunksjon som hjelper oss med å få fullføre gevinstlinjer, og dette symbolet erstatter for alle andre ordinære symboler i spillet. Det betyr at om vi får 4 like symboler + et jokersymbol på en gevinstlinje får vi en utbetaling som tilsvarer 5 like symboler. Symbolet er derfor meget verdifullt, og det samme wildsymbolet kan også være med i flere forskjellige kombinasjoner på en gang. Snekrer man sammen nok wilds – så er det bare å ringe banken – si!

Scattersymbolet gir freespins

Scattersymbolet er naturligvis også på plass i Neon Staxx, og det er dette som sørger for at vi kan vinne freespins. Dette er et symbol som er ‘fritatt’ fra kravet om å opptre langs gevinstlinjene for å gi uttelling, og det betyr at om vi får tre eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene så vinner vi gratisrunder!

3, 4 og 5 scattersymboler gir henholdsvis 10, 15 og 20 free spins.

SuperStaxx i freespins

I gratisrundene aktiveres bonusfunksjonen SuperStaxx, og dette er en virkelig suveren funksjon. Et av symbolene i spillet velges ut som SuperStaxx-symbol, og dette betyr at vi vil få lange stabler av dette symbolet på alle hjulene i gratisrundene. Dette innebærer at symbolet vil dominere hvert eneste spinn, og er vi riktig heldige kan vi fylle opp alle hjulene med det samme symbolet – og da blir naturligvis gevinstene deretter – som regel megastore!

Sett inn 200 kr spill med 1000 kr +100 freespins
Fordeler
 • Retro feel
 • Gratisrunder med SuperStaxx
 • Grafikk og lyd
 • Silkeglatt spillmotor
Ulemper
 • Vi kunne likt å se flere funksjoner
Sett inn 200 kr spill med 1000 kr
100 freespins
Bli med Net Entertainment tilbake til 80-tallet med synth-musikk og freshe neonfarger. Morsomme funksjoner, gratisrunder, super stablede symboler og en toppgevinst på 80.000 mynter gjør denne automaten til en fryd å spille! Leter du etter flere episke maskiner fra NetEnt, så kan vi anbefale Jack and the Beanstalk og Dead or Alive. Hvis du har lyst til å teste denne spilleautomaten med ekte penger kan du besøke Rizk, hvor nye kunder kan få opptil 100% i bonus på sitt første innskudd opptil 5000 kroner, og en rekke freespins. De kjører også en rekke bonustilbud og kampanjer for sine kunder, blant annet får du freespins på de fleste nye spilleautomatene på siden. Definitivt et casino som er  verdt å sjekke ut.

Andre automater du kanskje liker

Trude Sørensen Berge

Les mer