header
06.09.2021

Legacy of Ra Megaways

Vurdering
8/10
LeverandørBlueprint
Spillinformasjon
 • Hjul6
 • Gevinstlinjer15625
 • FreespinsJa
 • JackpotNei
 • RTP96.01%
 • Utgitt2019

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

8/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

 

Sjekk ut Legacy of Ra Megaways – en flott spilleautomat fra Blueprint Gaming, med vanvittige vinnerkombinasjoner.

Etter lisensavtalen med Big Time Gaming kommer Blueprint stadig med nye og innovative Megaways-automater.

Denne spennende spilleautomaten tar deg med til antikkens Egypt hvor det venter mengder av freespins og hele 15 625 måter å vinne på.

Legacy of Ra har en imponerende toppgevinst på 50 000 x innsatsen!

Design, tema og symboler

Som navnet tilsier er det antikkens Egypt og egyptisk mytologi som står i sentrum i denne spilleautomaten. Dette er et veldig populært tema i spilleautomatens verden og vi finner en rekke titler i samme kategori som Book of Dead, Book of Ra, Egyptian Heroes og flere.

Idet du åpner Legacy of Ra Megaways blir du tatt med til inngangsporten av en egyptisk grotte som er opplyst av to brannfakler. På hjulene finner du symboler i tråd med temaet som Ra, faraoer, Anubis og skarabeer. I tillegg vil du finne en vakker, kvinnelig eventyrer med langt blondt hår som er klar til å utforske skattekammeret. Blant symbolene med lavest utbetaling finner vi standard verdier fra korstokken: 9, 10, J, Q, K og A.

Designet er fint og behagelig å se på, selv om det egentlig ikke byr på noe vi ikke har sett før. Den dramatiske musikken som spilles av når du spinner hjulene passer veldig godt til temaet.

Innsatsnivå, linjer og gevinster

Legacy of Ra Megaways har 6 hjul og antall rader og måter å vinne på varierer fra spinn til spinn på grunn av den innovative Megaways-funksjonen. Denne funksjonen, som opprinnelig er en innovasjon fra Big Time Gaming, gjør at man aldri vet hvor mange vinnerkombinasjoner neste spinn byr på.

I Legacy of Ra Megaways kan du få opptil hele 15 625 måter å vinne på, på hvert eneste spinn! Dette er langt flere antall vinnerkombinasjoner enn en standard spilleautomat. Et display i toppen av venstre hjørne viser antall vinnerkombinasjoner for det gjeldende spinnet.

Du kan satse fra 0.10 til 10 mynter per spinn i denne spilleautomaten. For å få gevinst må du matche 3-6 like symboler på tilstøtende hjul.

RTP-en ligger på 96,01% som er et nokså gjennomsnittlig tall etter dagens standard.

Freespins

For å aktivere freespin-runden må du få 3 eller flere scatter-symboler på hjulene. Idet runden starter vil et tilfeldig symbol velges ut til å være et utvidende symbol.

Hver gang dette symbolet dukker opp i freespin-runden vil det utvide seg og dekke flere rader slik at du får større sjanse til å få gevinst.

3, 4, 5 og 6 scatter-symboler gir henholdsvis 10, 15, 25 og 50 freespins.

3 eller flere scatter-symboler i løpet av runden gir deg ekstra freespins.

«Feature Buy» funksjon

Du kan også velge å kjøpe deg inn i freespin-runden. Dette koster fra 10 til 1000 mynter, avhengig av størrelsen på innsatsen din og garanterer deg 10 freespins.

Dette er selvsagt en risikabel løsning ettersom du ikke er garantert å vinne mer fra gratisspinnene enn det kostet å kjøpe seg inn i runden.

Men om du har budsjettet i orden er dette en fin løsning for dem som ikke har tålmodighet til å vente på å trigge freespin-runden på vanlig måte.

Wild-symbol

Wild-symbolet i spillet erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet, for å hjelpe deg å oppnå vinnende kombinasjoner. Symbolet er merket WILD og er derfor lett å få øye på.

 

 

20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr + 300 cash freespins!
Fordeler
 • Opptil 15 625 Ways to Win
 • Freespins med utvidende symboler
 • Populært tema
 • Massive gevinstmuligheter
Ulemper
 • Kunne likt å sett flere funksjoner i hovedspillet
20 freespins ved registrering! 100% opptil 6000kr
300 cash freespins!
Alt i alt er Legacy of Ra Megaways en fet spilleautomat med kul musikk, fint design og flotte premier. Det store antall vinnerkombinasjoner som varierer fra spinn til spinn er med på å øke spenningen og freespin-runden med utvidende symboler er veldig fin. Det eneste vi savner er noen ekstra funksjoner i hovedspillet ettersom det kan gå litt tid mellom hver gang gratisspinnene trigges. Spesielt med tanke på den store mengden spilleautomater som finnes innenfor denne kategorien, kunne vi ønsket oss noen innovative funksjoner som gjorde at spillet skilte seg fra konkurransen. På den positive siden kan man kjøpe freespins i denne spilleautomaten, bare husk å følge nøye med på budsjettet ditt så du ikke går i minus. Treffer man godt på denne spilleautomaten har man mulighet til å vinne massive gevinster! Har du lyst å teste spillet selv og se om du liker det? Hva med å ta turen innom LeoVegas? Her kan du få med deg opptil 35 000 kr og 240 freespins i velkomstbonus når du registrerer deg som ny kunde. Du får 40 freespins kun ved å åpne ny konto!

Are Eirik Nilsen

Les mer