hit
        counter
Hjem / Jackpot 20,000

Jackpot 20,000

Jackpot 20000 er en spilleautomat fra Unibet som er spesialbestilt eksklusivt til dem og som kun er for selskapets norske kunder! Dette er en klassiker så god som noen!

Jackpot 20000 er altså det siste tilskuddet av spilleautomater som er bestilt av Unibet, og dette ser ut til å bli en skikkelig slager blant norske spilleautomat-entusiaster. Det er et eller annet med disse enkle spilleautomatene som tiltaler oss nordmenn voldsomt, og det er selvsagt derfor at Unibet Casino gir oss akkurat det vi vil ha!

Jackpot 20000 er like enkel som den er genial, og det er akkurat derfor at den vil bli så populær her i Norge! Vi får de velkjente 5 innsats- og gevinstlinjene fordelt over automatens totalt 3 hjul og 3 rader – akkurat som i gode gamle dager i videobutikken!

Vi spiller med 2 mynter pr. linje og verdien pr. mynt går fra 0.01 til 1.00 – maksimal innsats pr. spinn blir derfor på 10 kreditter.

Når vi vinner gevinster i basisspillet blir disse pengene automatiske ført over til Jackpot Meteret som vi kan se øverst på Jackpot 20000 automaten. Vi kan uansett velge om vi vil spille i dette toppspillet eller kreve inn pengene og få dem lagt til spillesaldoen vår. Premiene i toppspillet er imidlertid høyere, og det er her man kan sveive inn spillets toppgevinst på hele €20.000!

Som vanlige er på mange av de norske spilleautomatene så kan vi spille kvitt eller dobbelt med gevinstene vi vinner, og dette setter selvsagt en ekstra spiss på spillet. Gjett om lyset stopper på Bjellen eller Jokeren, og hvis du lykkes har du doblet dine penger. En feil gjetning sørger for at pengene er tapt.

Dette er klassisk spilleautomat-underholdning på sitt beste, og Jackpot 20000 kommer garantert til å bli en klassiker blant norske automatspillere! Når vi spiller på disse automatene er det som å reise tilbake i tid til videosjappa aller i hjørnet på kiosken, hvor vi før kunne finne automater som Jackpot 2000 og Old Timer!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!