bg
08.19.2020 - Trude Sørensen Berge

Fire Joker

Vurdering
9/10
Spillinformasjon
Hjul3
Gevinstlinjer5
FreespinsNei
JackpotJa
RTP96.15%
Utgitt2016
Volatilitet
Lav
Høy

Grafikk

9/10

Bonuser

10/10

Spillopplevelse

8/10

Fire Joker – merk deg dette navnet, for dette er en av de aller beste klassiske spilleautomatene vi har sett – og vi har sett endel! Dette spillet er laget av Play’n Go, og er så godt utført at vi knapt kan tro det vi ser. Selskapet har tatt vare på gamle automat-idealer og mikset inn et par moderne elementer som gjør at dette spillet er i ferd med å nå berømmelse på rekordtid!

Fire Joker er en klassisk tre-hjuls spilleautomat som har tre rader og fem gevinstlinjer som vi kan vinne langs. Symbolene er klassiske fruktsymboler, Bar-symboler, 7-tall og naturligvis den legendariske jokeren. Av funksjoner får vi gratis ommspinn og et herlig lykkehjul som kan mangedoble gevinstene dine!

Lansert
2016-08-12
Tilbakebetalingsprosent
96.15
Volatillitet
Medium
Maks gevinst
Gratisspinn
Nei
Hjul
3
Gevinstlinjer
5
Innsats
undefined kroner
Bonusfunksjoner

Jokeren er sentral

Det er jokersymbolet vi skal holde et spesielt godt øye med i Fire Joker, for dette har nemlig en wild/joker-funksjon samtidig som det er det symbolet som gir oss høyest utbetaling. Jokeren erstatter alle symboler i spillet, og har du en gevinstlinje med to 7-tall og én joker vil du få utbetalt som om du hadde tre 7-tall. Enkelt og greit.

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Respinn i fyr og flamme

Den ene av de to bonusfunksjonene i spillet er den som heter ‘Respinn i fyr og flamme’, og dette er en superfunksjon som vi liker veldig godt. Får du to hjul som er dekket med symboler som er like, men som allikevel ikke gir utbetaling, så vil det siste hjulet spinne på nytt med muligheten for å komplettere kombinasjonene.

Her kan jokersymbolet spille en avgjørende rolle, og hvis det siste hjulet blir dekket av jokere kan utbetalingen bli særs god.


Fordeler
  • Klassisk og moderne
  • Multiplikator
  • Respinn
Ulemper
  • Ingen

Oppsummering

Med jevne mellomrom vil du oppleve å få alle tre hjulene dekket med det samme symbolet, og dette kan godt skje ved hjelp av jokeren i kombinasjon med et annet symbol. I tilfeller som dette vil en ny skjerm poppe opp og du vil da få muligheten til å spinne multiplikatorhjulet. Hjulet har flere verdier men hvis du er maks heldig vil gevinsten din bli multiplisert md 10x! Mulige multiplikatorer er 2, 3, 4, 5 og 10. Spiller du med høy innsats og får hjulene fylt med et verdifullt symbol vil utbetalingen her kunne bli skyhøy!

6000 kr og 100 freespins + 20 freespins uten innskudd!

Del på