hit
        counter
Hjem / Cops n Robbers

Cops n Robbers

Bli med å lek politi og røver i den elleville spilleautomaten Cops n Robbers fra OpenBet. Juster innsatsen og snurr hjulene. Kort tid etter er du sannsynligvis inne i spillets bonusrunde og samler gevinster fra forskjellige innbrudd du utfører.

Cops n Robbers er en av signaturautomatene til OpenBet og både en artig og enkel online slot. Det betyr selvfølgelig ikke at den kommer til kort når det gjelder gevinster og bonusmuligheter, her går det nemlig raskt i svingene. Spilleautomaten har kun 9 utbetalingslinjer, men fortvil ikke. I motsetning til andre slotmaskiner, de fleste betaler kun fra venstre mot høyre, får du i Cops n Robbers gevinster i begge retninger. Hver av de 9 linjene går altså fra venstre mot høyre og fra høyre mot venstre og derfor vet du aldri om slaget er tapt før siste symbol har landet.

Grafisk har Cops n Robbers et tegneseriepreg som gjør spillet morsomt og lekent. Når vi spiller om ekte penger er det dog mulighetene for gevinst som er interessante og da kan det være greit å se litt nærmere på bonusrunden som denne slotmaskinen er utstyrt med. Denne vinner du deg fram til ved å få tre bonussymboler på en av linjene og ofte er du i dette ekstraspillet før du vet ordet av det.

I bonusrunden drar du inn til byen for å finne egnede steder å bryte deg inn. Du løper rundt på et lykkehjul og prøver å treffe en av tre lokasjoner som er aktuelle for innbrudd. I det første spillet er det en safe du skal åpne, i bonusspill nummer to gjør du innbrudd på galleriet og stjeler et eksklusivt maleri, mens i det tredje spillet er det en konto du skal hacke deg inn på.

Inbruddstoktet fortsett helt til du blir arrestert av ordensmakten og i denne slotmaskinen får du heldigvis beholde utbyttet du har klar å samle. Wild symbolet i Cops n Robbers (en rød fluktbil) kan også substitere for bonussymbolene og dette gjør det enklere enn vanlig å vinne seg vei inn i runden.

Forøvrig er nok temaet politi og røver dekkende for de fleste symbolene du treffer på i Cops n Robbers automaten. Skurker, politikonstabler, og ransutbytte ruller over hjulene og når du klarer å matche nok symboler fører det som i alle slotmaskiner til en utbetaling. Spillet har også en autospinn-funksjon som sparer deg for bryderiet med å klikke på spinneknappen hver eneste runde.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!