23.10.2019

Hvis du er klar for å dra i gang jaktsesongen tidlig i år, så har Guts Casino en feit kampanje gående. Istedet for ryper eller elg i bagasjen kan du komme hjem med 40 000 kr!

Det ekke så vanskelig alt du trenger å gjrøe er å spille utvalgte spill og finne ulike symboler og Scatter-symboler for å skaffe poeng til deres 2 ledertavler.

Hvis du er skikkelig heldig kan du få med deg 5000 kroner i Cash Drops og en haug med Free Spins i tillegg underveis i jakten.

PS! Husk og meld deg på kampanjen inne på kampanjesiden til Guts.

Første ledertavle – Finn symboler og vinn cash!

Fra 19. august til midnatt den 25. august så får du 3 poeng hver eneste gang du finner følgende symboler i en gevinstlinje for følgende spill:

Med andre ord, fyr opp Perfect Gems, Wild Rails, Book of Dead og Gold King når du spiller hos Guts i denne perioden.

Du må spille med minimum 5 kr per spinn for å få poeng på ledertavlen.

Andre ledertavle – Skaff bonusspillet og vinn ekstra cash!

Fra 26. august til midnatt 31. august så får du 10 poeng hvis du skaffer Free Spins-bonusspillet/bonusspillet i følgende spill:

Du må spille med minimum 5 kr per spinn for å få poeng på ledertavlen.

Du skukke tru det, men det er faktisk ikke alt! Gjør du et innskudd i denne perioden hos Guts og speller for til sammen 250 kr, så er du med i trekningen av 4 x 5000 kroner i pengepremier hvis du faller utenfor topp 30. Guts deler ut 2 premier per ledertavle.

I tillegg regner det Free Spins, Super Spins og Mega Spins verdt 20 000 kr i samme periode. Disse vil tildeles tilfeldige spillere underveis i kampanjeperioden.

Med det – er det ikke annet enn å si – Kjør!

Lykke til!

 

100% opptil 2 500 kr
200 freespins

Are Eirik Nilsen

Les mer