Ida Moen Olsen
30.07.2021

Age of the Gods: God of Storms

Vurdering
7/10
LeverandørPlaytech
Spillinformasjon
 • Hjul5
 • Gevinstlinjer25
 • FreespinsNei
 • JackpotJa
 • RTP96.14%
 • Utgitt2017

Volatilitet

Lav
Høy

Grafikk

6/10

Bonuser

8/10

Spillopplevelse

8/10

Playtech er ikke en spillutvikleren de aller flest spillere i Norge har et forhold til, men de er uansett en av de aller største operatørene innen iGaming og eier hele syv ulike spillstudio. Av automater er det mye flott å velge i, men deres Age Of The Gods-serie er uten tvil noe av det aller beste de har gjort noen gang. 

Med over 600 automater, syv ulike studio og utallige bordspill, poker, bingo og odds, er det ikke mye Playtech ikke kan gjøre. Age of the Gods: God of Storms, som er utviklet av Playtech-studioet Vikings, byr som forventet på flott grafikk, fem hjul med 25 linjer, en RTP på 96,14%, lav/medium volatilitet og hele fire progressive jackpotter. 

Playtech er en av verdens største spillutviklere og leverer spill til langt mer enn bare nettbaserte casinoer verden over. Porteføljen deres teller godt over 600 automater og det er knapt et eneste tema de ikke har vært innom gjennom årene. Automater som Superman, Jackpot Giant, White King og Buffalo Blitz, sammen med den prisvinnende Age of the Gods-serien, er alle med på å sementere Playtechs gode rykte blant spillere verden over.

Design og tema

Der er ikke uvanlig at spillutviklere lager en serie med automater, og både Microgaming og Play’n GO har hatt stor suksess med det. Således er det ikke rart at også Playtech vil ha en del av kaken, og med Age Of The Gods-serien har de virkelig vist muskler. Serien åpnet litt svakt med Age Of The Gods, men med Age Of The Gods - King of Olympus fra 2016 begynte det virkelig å ta form.

Når det var tid for å utvikle den tredje automaten fikk vi endelig også en progressiv automat, men du må ikke tro at Playtech bare har klonet de to foregående automatene av den grunn. De kunne lett gjort det, slik altfor mange har gjort før dem, men Age Of The Gods: Gods Of Storm står veldig godt på egne bein, selv uten jackpotten.

Temaet er som det skal være, og selv om det er det samme har Vikings-studioet gjort en god jobb med grafikken og automaten har en rekke like flotte animasjoner. Personlig må vi si at Age of the Gods: God of Storms tilbyr en litt bedre spillopplevelse, men med ekspanderende wild med respins, Jackpot, Multiplikator og Wilds er det lett å la seg rive med av Age of the Gods: God of Storms.

Lydsporet passer automaten veldig godt, men igjen ikke fullt så godt som på forgjengeren. Det sagt, er det imponerende at Playtech så langt har utviklet tre automater i serien og at alle tre har sine egne særegenheter og gode sider.

Opptil 6000 kr bonus + 100 freespins

Hvordan spille

Det er ingen mangel på automater med lignende tema som Age Of Gods-serien, med Playtechs automater skiller seg fra de fleste andre, takket være fenomenal grafikk og gode symboler som ikke bare gjenbrukes fra automat til automat.

Temaet på Age of the Gods: God of Storms finner til dels sted ute på havet og det bærer også symbolene preg av. Av laveste verdi finner vi 10, J, Q, K og A, mens symboler av høyere verdi består av en rustning, en kvinnelig kriger, en kriger med pil og bue, kraken, og et skip som er både wildsymbol og automatens mest verdifulle symbol.

Med lav til medium volatilitet er det godt med gevinster underveis, men det kan selvsagt ta litt tid mellom de litt større. Det sagt, kan du selvsagt påvirke dette selv ved å justere innsatsen du spiller med. Du kan spille for så lite som 0,1 mynter, men du kan også øke til 250 mynter på et enkelt spinn.

Wild Win Respin

Under hovedspillet er det i hovedsak to funksjoner som vil øke spenningen og hjelpe deg med å vinne stort. Først ut er det vanlige wildsymbolet som kun kan dukke opp på de tre midterste hjulene og kan erstatte alle andre symboler. Symbolet kan også dukke opp som stacked wilds.

Neste ut er det mektige skipet som utløser Wild Win Respin. Når dette symbolet dukker opp vil det dekke hele hjulet og tildele deg respin. En av gudene dukker opp på høyre side av hjulene og blåser skipet fra et hjul til det neste for hvert respin.

Er du heldig, dukker skipet opp på hjul fem slik at du får maks antall respins før runden er over. Underveis på turen over hjulene legges det også til en multiplikator på x 5, som legges til alle gevinster du samler opp underveis.
Fordeler
 • 4 progressive jackpotter
 • Underholdende automat
 • Mange gode spesialfunksjoner
Ulemper
 • Ikke gratisspinn

Slik vinner du jackpotten

Age of the Gods: God of Storms har i alt fire progressive jackpotter som kan vinnes på ethvert spinn. Om du vinner eller ikke kan du ikke styre selv, ettersom bonusrunden utløses helt tilfeldig. Som alltid er det størst sjanse for å vinne en av jackpottene om du spiller med høyere innsats.

Et stort pluss med jackpottene på Age of the Gods: God of Storms, er at du er garantert å vinne en av jackpottene. Bonusrunden er et klassisk “Click and Pick”-spill, hvor du får velge helt fram til du har avdekket tre like symboler, som hører til en av de fire jackpottene.

Sjekk også ut Sahara Nights!

Se alle
1
 • Brukervennlig
 • Gode bonuser for lojale kunder
 • Stort spillutvalg
3
 • Stor bonus
 • Jackpot spill
 • Døgnåpen support
Opptil 6000 kr bonus
100 freespins

Som mange av våre lesere er vi veldig glad i Age of the Gods-serien og Age of the Gods: God of Storms er et verdig tilskudd til serien. Om man fjerner de fire progressive jackpottene sitter man fortsatt igjen med en over-gjennomsnittlig god automat og det kan man ikke si om mange andre progressive automater. Grafikken er strålende og automaten har nok funksjoner til å holde deg underholdt mens du venter på muligheten til å vinne en av de fire jackpottene.

Du finner alle Age Of Gods-automatene om du besøker SlotsMillion, hvor du også kan hente en eksklusiv velkomstbonus!

Andre automater du kanskje liker

Del på