Zombies turnering hos NordicBet!

NordicBet har lansert NetEnts nye spilleautomat Zombies og kjører derfor i gang en turnering med 25.000 kroner i potten!

Zombies er altså kommet til NordicBet, og for å gjøre denne herlige lanseringen enda mer spennende blir det arrangert en turnering hvor vinneren får 5.000 kroner!

Stor Zombies turnering
Turneringer i forbindelse med nylanseringer er slett ikke uvanlig og derfor har NordicBet lagt hele 25.000 kroner i potten i Zombies turneringen! Den spilleren som spiller flest runder på Zombies stikker avgårde med en førstepremie på saftige 5.000 kroner! Det eneste man behøver å gjøre er å spille på den nye automaten Zombies med ekte penger i kampanjeperioden!

Turneringen starter i dag kl. 16.00 og varer frem til kl. 16.00 den 22. juni!

Dette er rett og slett en turnering man ikke kan gå glipp av!

Zombies
Zombies er en spilleautomat som består av 5 hjul og kan skilte med funksjoner som tilfeldige wilds, utvidede wilds, et bonusspill hvor man får skyte zombier og free spins – mye underholdning for å si det mildt! Du kan forøvrig prøve Zombies gratis her på våre sider.

Casinobonus hos NordicBet!
Hvis du ønsker å være med i NordicBets Zombies turnering må du være kunde hos selskapet. Hvis du registrerer deg gjennom NorskeSpilleautomater.com får du en eksklusiv bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 2000 kroner + 10 gratisrunder på spilleautomaten Devils Delight! Hvorfor ikke bruke bonuspengene på å forsøke å vinne konkurransen! Innskuddsbonusen må omsettes 50 ganger før den kan tas ut. Sett inn 1000 kroner og få 2000 kroner i bonus – spill med 3000 kroner!

Bli kunde hos NordicBet og delta i Zombies turneringen!

Få nyheter om bonuser, free spins og mer på vår Facebook-side!