hit
        counter
Hjem / Zeus

Zeus

Spilleautomaten Zeus fra Williams Interactive er en automat som er laget med utgangspunkt i den greske mytologien med selveste Zevs – kongen over lyn og torden og gudenes konge, hersker av Olympen, i hovedrollen.

Betsafe bonus

Betsafe bonus

Det er laget mange spilleautomater om gamle og historiske tider, og Zeus er enda en slik automat med sin gresk mytologiske foranking med guden Zevs som hovedperson. Denne spilleautomaten er enkel både i utforming og når det gjelder funksjoner, men er en populær automat her på berget, noe gratisrundene sørger for. Visste du forresten at Zeus døtre var de velkjente musene i den greske antikken? Spilleautomaten Muse – Wild Inspirations kan du spille her.

Oppsett/Innsats

Zeus spilleautomat har et klassisk oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader, og vi kan vinne gevinster etter totalt 30 linjer. Man har muligheten til å satse nokså hardt når man spiller Zeus og kan legge en innsats pr. linje som går fra 0.01 til 5.00 pr. linje. Spiller man med fullt trykk her blir den maksimale innsatsen pr. spinn på 150 kreditter. Det er kun mulig å spille med de høyeste innsatsene når man spiller med ekte penger i et casino.

Wildsymbol/joker

Symbolet som viser Zevs tempel fungerer som wild/joker og kan erstatte alle symboler med unntak av scattersymboler. Symbolet kan dermed være en del av kombinasjoner bestående av alle andre symboler og dermed hjelpe til med å fullføre kombinasjoner slik at de kan bære gevinster. To vanlige symboler + en joker vil derfor bli en vinnende kombinasjon.

Scattersymbol og free spins

Scattersymbolet er symbolet som viser Zevs knyttede neve rundt et lyn, passende nok ettersom han som nevnt var guden over lyn og torden. Får man tre eller flere eksemplarer av dette symbolet tilfeldig plassert utover hjulene vinner man free spins. Tilfeldig plassert innebærer at de ikke er avhengig av å havne langs gevinstlinjer for å gi utbetaling. I gratisrundene opptrer wildsymbolet stablet, og det betyr at man kan få hele hjul dekket av wildsymboler, og det sørger rett ut sagt for at man kan vinne meget store gevinster i disse rundene. 3 eller flere scattere i gratisrundene gir ytterligere free spins.

3 scattere gir 10 free spins.
4 scattere gir 25 free spins.
5 scattere gir 100 free spins.

Oppsummering

Stort enklere enn dette kan man vel ikke lage en spilleautomat, men automaten inneholder allikevel et minimum av funksjoner som man må ha. Dette innebærer wilds og free spins, og det faktum at man kan vinne 100 free spins med stablede wilds tilsier at man kan vinne gigantiske gevinster i Zeus spilleautomat.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!