hit
        counter
Hjem / World Soccer

World Soccer

Spilleautomaten World Soccer gir oss ordentlig lidenskapelig fotballunderholdning, og det er en berusende følelse å høre jubelen fra tribunen når gevinstene hagler inn etter en skikkelig fulltreffer!

EUCasino Bonus

I World Soccer får vi en spilleautomat som tilbyr oss fotballinteresserte underholdning over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, samt funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, gratisrunder, gevinstmultiplikator og bonusspill! I World Soccer spiller man med én enkelt mynt pr. aktive gevinstlinje og med en myntverdi som strekker seg fra 0.05 til 1.00, og dette gir en høyeste innsats på hvert spinn på 30 kreditter.

Liker du denne automaten kan vi også anbefale deg å teste Shoot!

Wildsymbol

Wildsymbolet i World Soccer kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler og gi utbetalinger av gevinst, nærmest som en slags joker. Wildsymbolet viser en flammende fotball som er merket ‘Wild’. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet eller bonussymbolet.

Scattersymbol og gratisrunder

Symbolet av den jublende fotballspilleren som er merket ‘Scatter’ er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs en aktiv gevinstlinje for å gi gevinst. 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir utbetaling i form av gratisrunder.

Scattergevinster

3 scattersymbol gir 3 gratisrunder.
4 scattersymbol gir 6 gratisrunder.
5 scattersymbol gir 12 gratisrunder.

Bonusspill

Når man har samlet inn 500 bonuspoeng starter bonusspillet i World Soccer. Bonuspoeng samler man inn når bonussymbolene vises på hjulene. I bonusspillet får man se en fotballspiller som trikser med ballen og man skal enkelt og greit trykke på stopp før han mister ballen i bakken. Selvsagt er det slik at jo lenger man tør å vente jo større blir gevinstene, men venter man for lenge mister spilleren ballen og gevinsten blir mindre.

Etter 1000 innsamlede poeng kommer man til et annet bonusspill, og her skal man gjøre sitt beste for å score mål eller redde skudd – alt etter om man velger å spille som utespiller eller keeper. Dette bonusspillet er delt opp i 3 forskjellige nivåer, og gevinstene øker for hvert nivå.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!