hit
        counter
Hjem / Wonder Woman

Wonder Woman

I spilleautomaten Wonder Woman følger vi den legendariske tegneserieheltinnen og amasone-prinsessen i hennes kamp mot den skumle Ares som til stadighet sender zombie-hæren sin etter henne!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

I Wonder Woman får vi en spilleautomat fra Cryptologic som har 5 hjul, 4 rader og hele 50 gevinstlinjer. Av funksjoner kan denne automaten skilte med wildsymbol, scattersymbol, Bonus Bet, Wonder Wilds Free Games og Ares Showdown Feature!

Innsats og Bonus Bet

I flere av Cryptologics spilleautomater basert på DC Comics helter/heltinner har man muligheten til å sette nesten skrekkelig høye innsatser, og dette gjelder så defintivt også Wonder Woman. Med en linjeinnsats som går fra beskjedne 0.01 til brutale 20 kreditter får vi muligheten til å sette en maksimal innsats på hele 1000 kreditter. Hvis man i tillegg aktiverer Bonus Bet blir den høyeste innsatsen hele 1200 kreditter.

Bonus Bet er en funksjon som innebærer at man spiller med 50 aktive gevinstlinjer + 10 ekstra mynter i innsats. Formelen for innsats blir derfor 50 linjer x innsats + 10 mynter x innsats. Høyeste innsats blir derfor 50 linjer x 20 kreditter + 10 mynter x 20 kreditter – altså 1200 kreditter.

Bonus Bet-funksjonen må også være aktiv for at man skal kunne låse opp bonusspillet Ares Showdown Feature.

Wild

Wildsymbolet illustreres av Wonder Woman, og har en jokerfunksjon. Symbolet kan derfor inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler, med unntak av scatteren. Wildsymbolet vil bare kunne vises på hjul 2, 3, 4 og 5, og hvis symbolet blir en del av en vinnende kombinasjon dobles utbetalingen i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Scatter

Scatteren i Wonder Woman er representert ved Wonder Woman-logoen, og at det er et scattersymbol innebærer at det gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene. Hvis man får 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man en gevinst tilsvarende den totale innsatsen multiplisert med 2, 5, 20 eller 200! Hvis Bonus Bet er aktivt vil scattergevinstene først bli multiplisert med 50 og deretter med linjeinnsatsen.

Wonder Wilds Free Games

Hvis man får 3 eller flere wildsymboler på hjulene starter free spin bonusen Wonder Wilds Free Games! Man får da 8 gratisrunder hvor Wonder Woman hele tiden vil dele ut tilfeldige Wonder Wilds på hjulene. Disse symbolene kan holde sin posisjon i opptil 5 spins! Alle gevinster som vinnes i disse gratisrundene dobles i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Ares Showdown Feature

Ares Showdown Feature aktiveres når man får 3 eller flere Scatter Bonus-symboler i en tilfeldig posisjon og Bonus Bet-funksjonen er aktivert. Ares vil i bonusspillet angripe Wonder Woman 3 ganger, og vil etter det første og andre angrepet også sende en zombiehær etter vår superheltinne. Hvis Wonder Woman treffer Ares 3 ganger med sitt angrep vil fienden bekjempes og en gevinst på opptil 100 ganger innsatsen bli utbetalt! Dette bonusspillet kan ikke utløses fra gratisrunde-spillet.

Oppsummering av Wonder Woman

DC Comics-automatene fra Cryptologic er bestandig en vinner, og det er jaggu også Wonder Woman! Vi blir servert den ene funksjonen etter den andre og mulighetene for store utbetalinger er helt klart til stede. Wilds, scattere, gratisrunder og et herlig bonusspill gjør dette til en favorittautomat blant superheltinne-elskerne! Prøv også The Incredible Hulk fra Playtech!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!