hit
        counter
Hjem / Wolverine

Wolverine

Spilleautomaten Wolverine introduserer oss for en av de meste kjente superheltene fra Marvel-universet i dag! Wolverine ble i sin tid tatt opp som et medlem i X-Men og nettopp X-Men har fått sin store gjenoppstandelse i film-format de siste årene. Wolverine har med sine spesielle egenskaper klart å kutte seg fram helt fra tegneserier til sin egen spilleautomat!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Wolverine gir oss fantastisk superhelt-action over 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og her finner vi funksjoner som wilds, scattersymboler, respins, jackpotter og en bonusrunde. Prøv Wolverine gratis her eller med ekte penger hos våre samarbeidspartnere i Betsafe casino!

Innsatsmuligheter

På spilleautomaten Wolverine spiller man uten mynter, men med en innsats pr. gevinstlinje som strekker seg fra 0.01 til 5.00. Den høyeste innsatsen pr. spinn blir derfor på 125 kreditter.

Wilderstatter

Wildsymbolet er symbolet av Wolverine, og dette er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Dette betyr at om man får tre like symboler + et wildsymbol langs en gevinstlinje, gir dette en utbetaling som om man hadde fått 4 like symboler. Wildsymbolets egenskaper gjør at symbolet kan være en del av flere kombinasjoner samtidig. Symbolet kan imidlertid ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet.

Respin-funksjonen

Hvis man får 3 eller flere Wolverine-symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene starter respin-funksjonen. Hjulene med Wolverine-symbolene låses mens de resterende hjulene spinner på nytt. Muligheten for å vinne store gevinster øker dermed dramatisk, og innsatsen i dette spinnet er det samme som i det spinnet hvor funksjonen ble aktivert.

Scatter

Scatteren er symbolet av Sabretooth, og at det er et scattersymbol betyr at det er fritatt fra kravet om å opptre langs en bestemt gevinstlinje for å gi utbetaling. 2 eller flere scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir utbetalinger i form av penger og bonusspill.

Scattergevinster

2 scattersymbol gir en gevinst tilsvarende størrelsen på innsatsen.
3 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 5, og tilgang til et bonusspill.
4 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 20, og tilgang til et bonusspill.
4 scattersymboler gir en utbetaling lik innsatsen multiplisert med 100, og tilgang til et bonusspill

Bonusspill: Wolvering vs Sabretooth

Som vist ovenfor gir 3 eller flere scattersymboler tilgang til bonusspillet Wolverine vs Sabretooth. Spilleren skal i dette bonusspillet hjelpe Wolverine med å velge hvilket angrep han skal bruke for å nedkjempe Sabretooth! Opplev en spennende kamp mellom to fiender og se hvordan gevinstene hagler inn når et vellykket angrep på Sabretooth settes inn!

Marvel Hero Jackpot

I Wolverine finner vi 3 forskjellige jackpotter, men disse vinnes ikke ved hjelp av noen spesielle symbolkombinasjoner – de tildeles spillerne helt tilfeldig! Det er imidlertid slik at større innsats gir større mulighet for jackpott!

Oppsummering av Wolverine

Liker du skikkelig action, masse funksjoner og tegneseriehelter? Da er spilleautomaten Wolverine midt i blinken for deg! Her er det høye gevinster, jackpotter og kjente superhelter i fri flyt! Prøv også spilleautomaten X-Men fra Playtech!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!