hit
        counter
Hjem / Wolfrun

Wolfrun

Her har du spilleautomaten Wolf Run. Dette er en relativt enkel automat, men med stort potensiale for utbetaling av gevinster. Prøv denne ulende automaten gratis nedenfor, og skulle du mot formodning gå tom for lekepenger er det bare å laste siden på nytt.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut underholdning fra Playtech i stedet for!

Wolf Run er som sagt en relativt enkel automat. Den baserer seg på et ulvetema, uten noen spesielt store designmessige overraskelser. Førsteinntrykket er kanskje ikke det beste, og det kan kanskje late til at dette er automaten for hunde- eller ulveelskere.

Det som derimot gir et bedre inntrykk er de såkalte «stacked wilds» som sørger for at wild symbolene kommer med veldig, veldig hyppig frekvens. Og det viktige når man spiller på automat er jo selvfølgelig å vinne masse penger, og det sørger utvilsomt denne funksjonen for. Det bør også tilføyes at det er utrolig deilig å se at hjulene fylles med symboler du vet at gir deg store gevinster. Dersom stacked wilds er ukjent for deg bør du også prøve deg på andre automater med samme funksjon. Her har du noen alternativer:

The Groovy Sixties
The Funky Seventies
The Super 80’s

3 bonussymboler på hjul nummer 2, 3 og 4 initierer også 6 gratis spins med dobbel gevinst. I denne bonusdelen av spillet er det virkelig mulig å vinne store gevinster på grunn av fordoblet gevinst. Hvis man kombinerer gratisrunder med fordoblet gevinst og stacked wild trenger man absolutt ikke være rakettforsker for å forstå at potensialet for store gevinster er tilstede.

Oppsummert kan man si at dette ikke er den mest fengende automaten designmessig, men med mulighet for store gevinster og moro. Sjekk også ut andre automater fra IGT, som har levert Wolf Run.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!