hit
        counter
Hjem / Wizard Of Oz – Ruby Slippers

Wizard Of Oz – Ruby Slippers

Wizard Of Oz – Ruby Slippers er en spilleautomat fra Williams Interactive som er basert på den kjente filmen med det samme navnet. Vi får et gjensyn med flere kjente skikkelser, deriblant Dorothy, blikkmannen, heksa, løven og fugleskremselet. En morsomt automat med fine funksjoner!

Betsafe bonus

Dette spillet er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Wizard Of Oz er basert på filmen fra 1939 som hadde selveste Judy Garland i hovedrollen som Dorothy, og automatens undertittel, Ruby Slippers, kommer av skotøyet til Garland i filmen. I følge boka skulle skotøyet være i sølv, men filmselskapet valgte å benytte seg av den nyankomne fargeteknologien og laget skoene rubinrød. Disse skoparene, for det finnes flere av dem, har forøvrig etterhvert blitt et samleobjekt, og er verdt på hundretusenvis av dollar. Det var litt lett trivia om Wizard Of Oz og i resten av denne omtalen skal du få vite hvilke funksjoner du finner i denne spilleautomaten – for det er sannelig ikke få!

Oppsett/Innsats

Wizard Of Oz er en spilleautomat som består av 5 hjul og 3 rader, og vi kan vinne gevinster langs tilsammen 30 gevinstlinjer – et oppsett som er nokså standard. Når det gjelder innsatsen så kan man spille med opptil 2 mynter pr. linje noe som gir en en maksimal innsats på 60 mynter pr. spinn.

Wildsymbol/joker

Vi finner selvsagt et wildsymbol, eller en joker, i Wizard Of Oz, og det er Wizard Of Oz-logoen som har rollen som joker i denne spilleautomaten. Jokeren kan inngå i kombinasjoner sammen med alle de ordinære symbolene i spillet, men ikke sammen med jackpotsymbolet. Jokeren kan derfor komplettere eller forlenge en kombinasjon slik at den gir gevinst.

Ruby Slippers-funksjonen

Dette er en funksjon som trer i kraft helt tilfeldig og man merker at den starter ved at man får se en eller flere bobler rundt om på skjermen, og det som da skjer er at et eller flere av hjulene vil bli wildhjul. Det betyr at hele hjulet vil fungere som en joker, og maksimalt kan man få 4 wildhjul samtidig. Ruby Slippers-funksjonen vil i tillegg multiplisere gevinsten du vinner med enten 2 eller 5, men hvis Glinda vises på skjermen får du en gevinstmultiplikator på 10x! Dette er en fabelaktig funksjon som kan gi gigantiske utbetalinger!

Respinn

Hvis man får en bestemt symbolkombinasjon på hjulene vinner man respinn i Wizard of Oz. Det vil si at hvis man får Dorothy, fugleskremselet, blikkmannen, løven i en tilfeldig posisjon på henholdsvis hjul 1, 2, 3 og 4, samt heksa, trollmannen eller krystallkula på hjul 5 aktiveres respinn.

Find The Broom

Find The Broom er enda en bonusfunksjon i Wizard Of Oz og også denne utløses ved hjelp av spesielle symbolkombinasjoner. Hvis man får 2 eller flere utvalgte symboler i en tilfeldig posisjon på hjul 1-4 i tillegg til heksesymbolet på hjul 5 aktiveres denne funksjonen. Du får nå muligheten til å velge blant flere alternativer for å se hvilke gevinster du kan vinne. Du kan vinne en gevinst tilsvarende innsatsen din multiplisert med 2, 3, 4 eller 6. Noen av belønningene du kan velge skjuler andre Oz-figurer og hvis den du velger er den samme figuren som utløste denne bonusfunksjonen får du en høyere gevinst. Dette er en ganske omfattende funksjon, så vi går ikke nærmere inn på den her. Det vi imidlertid kan si er at hvis du har klaff med valgene du gjør kan du faktisk vinne innsatsen din multiplisert med så mye som 50!

Emerald City free spins

Hvis du får to eller flere symboler av Dorothy, fugleskremselet, blikkmannen eller løven på hjul 1 og 4 i tillegg til trollmannen på hjul 5 vinner man 5 free spins. Også her er det flere vrier på funksjonen som gjør den ganske omfattende. Hvis Dorothy var med å utløste funksjonen gir dette 5 ekstra spinn. Hvis fugleskremselet var involvert blir symbolet som viser venneflokken samlet gjort om til wild. Hvis blikkmannen hadde en finger med i spillet blir alle gevinster multiplisert med 3, og hvis løven var med vil et tilfeldig hjul bli gjort om til wildhjul på hvert free spin.

I tillegg til dette vil enkelte bonussymboler sørge for nye free spins og pengegevinster hvis det dukker opp 3 eller flere av disse. Her kan man få gevinsten multiplisert med opptil 10x og enten 5 eller 10 free spins, alt etter hvor mange man opprinnelig vant.

Krystallkule-funksjonen

Får man to eller flere symboler av Dorothy. fugleskremselet, blikkmannen eller løven på hjul 1-4 i tillegg til krystallkulen på hjul 5 aktiveres denne funksjonen. Får man to like symboler + krystallkulen kan man få totalinnsatsen multiplisert med så mye som 50! Hvis man får tre symboler + krystallkulen vanker det innsats multiplisert med opptil 100x. Alle fire symbolene av disse + krystallkulen kan gi en multiplisering på opptil 200x!

Oppsummering

Det som i utgangspunktet ser ut til å være en nokså uskyldig spilleautomat er det reneste råskinnet når det kommer til funksjoner! Totalt finner vi 6 forskjellige bonusfunksjoner som kan gi digre utbetalinger, så her er det egentlig ingenting å vente på! En herlig automat som gir utrolig mye valuta for pengene! Sjekk også ut den noe enklere lillebroren som kun heter Wizard of Oz.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!