hit
        counter
Hjem / Wizard Of Oz

Wizard Of Oz

Wizard Of Oz er spilleautomaten fra Williams Interactive som er forløperen til den langt mer avanserte automaten Wizard Of Oz – Ruby Slippers. Dette er allikevel en meget bra automat med flere gode funksjoner!

Betsafe bonus

Dette spillet er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Wizard Of Oz er en spilleautomat som selvsagt er basert på den historiske og velkjente filmen med det samme navnet som ble produsert så langt tilbake som i 1939. Da spilte den 16 år gamle Judy Garland hovedrollen som Dorothy hvor hun blant annet sang den udødelige låten ‘Over The Rainbow’. I vår omtale av automaten ser vi nærmere på hva akkurat du kan bli underholdt av her!

Oppsett/Innsats

Wizard Of Oz har et tradisjonelt oppsett med 5 hjul og 3 rader, samt totalt 30 linjer som vi kan vinne gevinstene våre langs. Innsatsmessig kan vi satse alt fra 0.01 til 5.00 pr linje, noe som gir en maksimal innsats pr. spinn på 150 kreditter – altså en ganske solid maksinnsats.

Wildsymbol/joker

The Wizard Of Oz-logoen fungerer som joker i dette spillet, og det betyr at det kan erstatte alle andre symboler i spillet, med unntak av feature-symbolet og jackpot-symbolet. Symbolet kan derfor være en del av kombinasjoner bestående av de ordinære symbolene i spillet.

Glenda Good Witch

Glenda Good Witch er en funksjon som utløses helt tilfeldig i hovedspillet. De som da skjer er det vil bli plassert utvidede wildsymboler på ett, to, tre, fire eller 5 av hjulene! Utvidet wilds innebærer at hele hjulet blir gjort om til et wildsymbol, og du kan kanskje forestille deg hvilke utbetalinger man kan få få med 3-5 wildhjul aktivert!

Oz valgfunksjon

Får man scattersymbolet, som er merket ‘Scatter’ samtidig på hjul 1, 3 og 5 starter valgfunksjonen. Det som da skjer er man kan belønnes med et pengebeløp eller at bonusfunksjonene Winged Monkey eller Veien til Emerald City starter. Man velger én av scattersymbolene for å se hvilken bonusgevinst man vinner.

Winged Monkey funksjonen

Hvis man vinner tilgang til Winged Monkey bonusspill blir man tatt med til et nytt skjermbilde hvor man blir tildelt 8 free spins på nye hjul. Hvis Winged Monkey Wild-symbolet kommer til syne på hjul 3 skal man klikke på skjermen for å sette i gang funksjonen. Det som da skjer er at det vil komme noen flygende aper inn og bytte ut ett eller flere av symbolene med wilds, og dette kan være alt fra ett symbol til ganske mange. Hvis Winged Monkey Free Spins Retrigger vises på hjul 1, 3 og 5 i dette bonusspillet får du ytterligere 8 free spins som legges til de du allerede har.

Veien til Emerald City

Det første som skjer når man aktiverer Veien til Emerald City er at man skal velge blant de mange smaragdene som er tilgjengelig på skjermen, og disse smaragdene vil gi deg enten et pengebeløp, tilgang til et figurland eller tilgang til Emerald City.

Figurland

Velger man et figurland blir man sendt videre, helt tilfeldig, til enten Scarecrow Corn Field, Tin Man Apple Orchard, Cowardly Lion Dark Forest eller Wicked Witch Castle. I hver av disse spillene blir man bedt om å velge en gullamulett, og der vil man enten finne den aktuelle figuren, eller returneres til Yellow Brick Road for en ny smaragdutvelgelse. Der får du plukke ut en gevinst som vil bli multiplisert med to. Finner du figuren(e) så får den bli med når du skal inn til Emerald City og treffe trollmannen, og du blir sendt ut for å plukke nye smaragder. Du kan dermed få med deg flere figurer når du skal til Emerald City.

Emerald City

Får du tilgang til Emerald City vil du sendes til porten av byen, og dersom du ikke har funnet noen av spillets karakterer tidligere må du velge en gullamulett som vises ved porten. Finner du der Glinda The Good Witch vil hun belønne en av figurene før vi videresendes til selvese Wizard Of Oz. Hver av figurene du har funnet i Figurlandet vil få en premie av trollmannen, og man kan vinne riktig så store gevinster i dette morsomme bonusspillet!

Oppsummering

Wizard Of Oz er som sagt en enklere variant enn storebroren, som i tillegg bærer undertittelen Ruby Slippers. Når det er sagt så ser man jo raskt at denne automaten på ingen måte er enkel, men tvert i mot har mange og omfattende bonusfunksjoner som gjør spillingen utrolig morsom.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!