hit
        counter
Hjem / Wild Witches

Wild Witches

På denne siden finner du den hekseinspirerte maskinen Wild Witches, levert av Net Entertainment. Denne maskinen har mange morsomme detaljer som du kan bli bedre kjent med i gratisversjonen nedenfor. Skulle du gå tom for penger er det bare å laste siden på nytt.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Wild Witches er en relativt simpel, men dog spennende spilleautomat. I hovedsak appellerer automaten til spilleglade kvinner der ute, men for fanatikere av Magika fra Tryll og andre heksestorheter gjennom tidene er denne maskinen passende uavhengig av kjønn. Fordelen med simpelheten til denne automaten er at den er enkel å forstå, og samtidig mer oversiktlig enn de mer avanserte automatene. Det er ikke innlemmet noen bonusspill i denne automaten, så for dere der ute som er på jakt etter en maskin med mange ekstrafunksjoner finnes det bedre alternativer.

Nede i venstre hjørne finner du et såkalt Paytable som kan være til god hjelp med å forstå hva som må til for å oppnå, og selvfølgelig størrelsen på forskjellie gevinster. Kort sagt er toppgevinsten på denne maskinen 120000 mynter. Den reelle størrelsen på gevinsten vil avhenge av størrelsen på innsatsen, men med maks innsats betyr dette €120000. En liten gjennomgang av de viktigste detaljene er allikevel på sin plass.

Det er to forskjellige Wild symboler, begge representert av en bok, hodeskalle og en fjærpenn. Det første Wild symbolet er i blått og kan forekomme på alle de forskjellige hjulene. Alle gevinster som inneholder et slikt symbol blir doblet. Det andre Wild symbolet er i gull og forekommer kun på det midterste hjulet. Gevinster som inneholder et slikt symbol vil bli firedoblet.

Videre er det viktig å få med at det aktiveres en Free-Spin funksjon ved 3 eller flere Scatter symboler. Disse er representert av en heksegryte. Det herlige med Free-Spin funksjonen er at man kan lene seg tilbake og nyte at alle gevinster blir tredoblet gjennom hele runden.

Enkelheten gjør denne automaten til et godt valg for spillere der ute som ikke har forsøkt seg på videoslots tidligere. Det kan bli meget forvirrende dersom valget av maskin faller på en av de mer avanserte, nettopp på grunn av de mange ekstra funksjonene de ofte har å by på. Et annet meget godt alternativ for spillere med liten tid bak seg med videoslots vil være Arabian Nights.

En praktisk funksjon det kan være verdt å vite om er muligheten for autospin. Det kan blir slitsomt i lengden å måtte trykke hver eneste gang man vil snurre hjulene. Etter å ha stilt inn innsatsnivå kan man velge auto funksjonen som finnes nede i venstre hjørne av automaten, og videre velge antall runder som skal spinnes automatisk. På denne måten slipper man det unødvendige lille trykket hver eneste runde, og man kan lene seg godt tilbake og vente på storgevinsten.

Oppsummert kan man si at Wild Witches er en automat uten de store og morsomme overaskelsene, men som allikevel leverer et knippe funksjoner og detaljer som passer godt for både nykommere og erfarne spillere. Det spennende temaet gir en særegen spillopplevelse og løfter totalinntrykket fra vanlig til spesiell og morsom.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!