hit
        counter
Hjem / Wild West Bounty

Wild West Bounty

I Wild West Bounty er det cowboy-moro fra begynnelse til slutt, og her får alle som spiller en skikkelig opplevelse av den gode, gamle ville vesten! Trykk hatten godt ned i pannen, kast deg på hesteryggen og spill Wild West Bounty!

EUCasino Bonus

Wild West Bounty er en spilleautomat fra SkillOnNet som gir underholdning over 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og her finner vi funksjoner som wildsymbol, scattersymbol, gratisrunder og to bonusspill. Man spiller med én mynt pr. gevinstlinje i Wild West Bounty og med en myntverdi som kan settes fra 0.01 til 1.00. Dette gir en høyeste innsats pr. spinn på 30 kreditter.

Wilds

Sheriffstjernen er wildsymbolet i Wild West Bounty og er et symbol som har en funksjon som en joker. Dette betyr at det kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler og allikevel gi utbetaling av gevinster. For eksempel vil 4 like symboler + et wildsymbol på en aktiv gevinstlinje gi en utbetaling som om man hadde fått 5 like symboler.

Scattersymbol og gratisrunder

Dynamittkubbe-symbolet fungerer som scattersymbol, og det betyr at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs en aktiv gevinstlinje for å gi utbetaling. To eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir gevinster i form av gratisrunder, og man kan maksimalt vinne 10 gratisrunder. Hvis man for eksempel får to scattere vil 5 kulehull komme til syne i spillebildet, og man velger ett av disse kulehullene for å se hvor mange gratisrunder man har vunnet.

Bonusspill

Når man har samlet inn 500 bonuspoeng starter bonusspillet i Wild West Bounty, og bonuspoeng samler man inn når bonussymbolet vises på hjulene. I selve bonusspillet har man 6 skudd til å skyte så mange blekkbokser som mulig på en oppgitt tid! Etter 1000 innsamlede poeng skal man gjøre det samme, men nå vil forskjellige gjenstander kastes forbi og man skal skyte dem mens de er i lufta!

Ekstra bonusspill: Wanted

Bonusspillet Wanted er et lite ekstra bonusspill, og dette starter når nok Wanted-platkater dukker opp. Her er det duket for duell, og man blir stilt overfor en motstander i en gate i en western-by. Man skal skyte motstanderen, men ikke for tidlig og definitivt ikke for sent! Dess lenger man venter dess høyere blir pengepremien, men venter man for lenge blir man selv skutt! Inkludert i pengepremien følger en gevinstmultiplikator som går fra 2x til 5x.

Fan av cowboy-automater? Sjekk ut Dead or Alive og Reel Outlaws!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!