Wild Rockets lagt ut på Betsafe!

Net Entertainments lenge etterlengte spilleautomat Wild Rockets er endelig lagt ut på Betsafes Casino Red, og vi jubler selvsagt av begeistring. Nye automater tas i mot med stor takk og spesielt når de kommer fra NetEnt. Wild Rockets er en skikkelig spreking av en automat som har fått et litt morsomt utseende.

Betsafe er som vanlig meget tidlig ute når NetEnts nye spilleautomater skal lanseres, men vi har selvsagt hatt øynene åpne og fått med oss dette! Wild Rockets er som sagt en nyvinning på den måten at antallet symboler på hjulene er økt fra de vanlige 15 til 19, og dette er gjort ved at hjul 2 og 4 har 4 rader, mens hjul 3 har 5 rader.

Automaten anvender seg også av 720 Ways to Win, noe som betyr at man får gevinster så lenge like symboler havner på tilstøtende hjul. En annen litt spesiell funksjon på Wild Rockets er at man kan vinne fra begge sider av automaten.

Wild Rocket har også stablede wilds, noe som betyr at hele hjul eller deler av hjulene blir dekket av wildsymboler når de dukker opp på hjulene. Hvor mye av hjulene som dekkes er avhengig av hvilken retning wildrakettene fyres av i!

Du kan lese mer om Wild Rockets her og prøve den helt gratis på våre sider.

Spill med ekte penger hos Betsafe

Det er hos Betsafe Wild Rockets er lansert, og dermed kan du spille med ekte penger der! Har du ikke en konto hos Betsafe kan du registrere en her via våre sider og få en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150 + 30 freespins på Jack and the Beanstalk!