hit
        counter
Hjem / Wheel of Fortune

Wheel of Fortune

Lykkehjul er et artig spill og nå kan du prøve en lykkehjul inspirert spilleautomat med det passende navnet Wheel of fortune her på siden. Snurr gevinsthjulene og vinn opp til 25,000 mynter på et enkelt spinn når du spiller med maks innsats. Demospillet nedenfor er levert av MrGreen sitt nettcasino.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut Playtech i stedet for!

Wheel of fortune er enda en gameshow-inspirert spilleautomat fra IGT gruppen og dette er de jo kjent for. Fra før av har de produsert Jeopardy automaten og The 50,000 Pyramid som begge er tilgjengelige som gratis spilleautomater her på siden. Og for deg som er lykkehjul entusiast finnes det minst et par automater til som har lignende features og kan prøves ut for lekepenger i vårt arkiv.

Vi har også en annen lykkehjul automat som har den fengende navnet Wheel of wealth, et verk av Microgaming sitt utviklingsteam. Liker du automaten ovenfor så kan den helt sikkert falle i smak også. Videre har vi en automat som ikke akkurat er et lykkehjul spill, men som ihvertfall har et lykkehjul innebygd i spillets bonusrunde. Denne maskinen heter Super Lucky Frog og er faktisk en av automatene som får høyest besøk her på siden. Ganske populær med andre ord.

Uansett, tilbake til Wheel of fortune automaten som det bør nevnes at har undertittelen Triple Action Frenzy og dessuten kan skilte med en meget spennende bonusrunde. For å komme til den trenger du tre Triple Action Bonus bokser og de må være på en av linjene fra venstre mot høyre. Spillet er todelt der du avslutter med et veldig hyggelig snurr på lykkehjulet.

Til å begynne med i bonusrunden skal du avgjøre hvilken multiplikator du skal spille lykkehjulet med, og det avgjøres i en puslespill runde. Du må plukke ut manglende bokstaver til en ikke fullført setning og jo flere bokstaver du klarer å finne jo flere ganger økes din multiplikator når du skal opp til dyst i den avgjørende runden.

Det spesielle med dette lykkehjulet er at du faktisk får treff uansett da det er gevinst på alle felter, og ikke nok med det. Dette hjulet er ikke slik som du er vant til, her får du nemlig treff på to steder og dermed to gevinster. Gevinstene blir multiplisert med den multiplikatoren du fikk med deg fra puslespillet, telt opp og overført til kontoen din.

Skal også nevne en annen feature som wheel of fortune også kan skilte med, nemlig et superwild symbol som dukker opp på det midterste hjulet. Når du får en gevinst som får hjelp av dette får du en ekstra multiplikator bonus. En rekke med konvolutter dukker opp i spillet og du må velge å åpne en av dem for å få avslørt hvor mange ganger gevinsten din skal multipliseres. Dette kan gjøre en relativt nøktern premie om til en saftig gevinst, spesielt dersom det er en lang rekke med symboler det er involvert i.

Som det også står skrevet i spillet er det mulig å vinne opp til 25,000 mynter på hvert spinn du spiller på automaten. Denne premien er dog kun tilgjengelig dersom man spiller på alle linjer med max innsats, som forøvrig er 75 mynter per snurr.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!