hit
        counter
Hjem / Voodoo Vibes

Voodoo Vibes

Det ligger vel i navnet at det er mørke krefter som skal hjelpe deg å vinne penger i spilleautomaten Voodoo Vibes. Her har du ihvertfall nok en skummel spilleautomat fra Net Entertainment. Demoversjonen av Voodoo Vibes nedenfor er allerede ladet med €5000 i mynter så det er bare å spinne hjulene dersom du har hjerte til det.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Sannsynligvis finnes det en medarbeider på teamet til Net Entertainment som er litt glad i mørket. Voodoo Vibes er langt fra den eneste automaten deres som med rett kan kalles litt skummel. Fra før av har vi spill som Devils Delight og Bloodsuckers som representer litt grøss i spilleautomatverdenen og Voodoo Vibes er altså spillet som legger til litt heksekunster og ulykke i denne miksen.

Helt fra man åpner spillet ser man at dette ikke er en automat som prøver å få deg til å tenke på en god og varm armkrok. Voodoo Vibes logoen har en dødningsskalle som symbol og lydene prøver også å få deg i litt spent stemning. Bakgrunnsbildet i spillet er det som tilsynelatende kan være stråhytten til en eller annen spø heksedoktor og men brennende fakler utenfor er nok dette en hytte man bør tenke seg om før man går inn i.

Når det er sagt så er jo Voodoo Vibes bare en spilleautomet så det er vel begrenset hvor farlig det kan være å snurre hjulene noen ganger. Spillet som er en videoautomat kan også by på gevinster og for eksempel kan tre like av den grønne demoniserte slangen gi deg 10 gratisrunder på casinoets regning. Disse kan også reaktiveres for dermed å la automaten snurre enda lengre med tredoblede gevinstutbetalinger.

Alle figurene i Voodoo Vibes kan en si at utstråler litt død og fordervelse og det er liten tvil om at dette også er meningen. For deg som liker litt grøss og spenning er dette helt klart en spilleautomat som det er mulig å like godt. Som vanlig har Net Entertainment lykkes i å gjøre en spilleautomat med et gjennomgående tema og både lydene, grafikken og utformingen er med og bidrar til å skape den stemningen som det her prøves å skape.

Er det noen helt annet du kunne tenke deg å spille idag så er kanskje Golden Shamrock en automat å teste ut, faktisk kan man vel si at den spilleautomaten er den rake motsetning til Voodoo Vibes.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!