Vinn tur til Ski-VM i Oslo hos NordicBet!

Den skiinteresserte verdens øyne retter seg mot Oslo i februar og mars ettersom ski-VM arrangeres her på berget da. Dette lar selvsagt ikke NordicBet passere i stillhet, og selskapet arrangerer en turnering hvor du kan vinne en tur til Oslo med opphold og billetter til de øvelsene du måtte ønske!

Verdien på denne fantastiske premien er hele 10000 kroner!

Turneringen varer fra 3-30 januar og alle som vil kan delta i turneringen – har du hellet med deg kan du være den som vinner en flott tur til Oslo og ski-VM, og kanskje være den som står ringside og bevitner når de norske skiguttene reiser kjerringa, mens Marit Bjørgen og de andre jentene fosser videre i suveren stil!

NordicBet gir deg muligheten til å delta i en casinoturnering der den som har har den høyeste nettogevinsten over 20 sammenhengende spillerunder vinner turen til Oslo hvor du kan se og oppleve de aller største skistjernene.

Turneringsvilkår:

Du velger selv hvor mye du vil spille for og når du har lyst til å spille – innenfor turneringstidspunktet selvsagt. Turneringen avsluttes kl. 23.59 den 30.januar. Hvis du skulle være den som vinner, så vil NordicBet sette inn pengepremien på kr 10000 direkte inn på din spillekonto, slik at du selv kan bestille reise, opphold og billetter til de skiøvelsene du måtte ha lyst til å se. Du må spille minimum 300 spillerunder i turneringsperioden med en minsteinnsats på €0.50 for å være kvalifisert for premien. Hvis det skulle stå likt mellom to spillere ved slutten av turneringen vil den spilleren som har omsatt for mest bli utropt som vinner. Resultatet av turneringen vil bli offentliggjort i «Winners Lounge» den påfølgende dagen etter at turneringen er avsluttet.

Gå inn på NordicBet og delta i turneringen i dag!