Vinn sykkel på Chanz!

Chanz Casino er en liten rakker som stadig dukker frem med artige påfunn. Denne gangen har de latt seg inspirere av Tour de France, og lanserer Tour de chanz, der hovedpremien er en sykkel. Det er siste innspurt for å jobbe med sommerkroppen nå, så den kan komme godt med.

chanz

For å kvalifisere til den gjeve prisen må du gjennom 10 etapper av touren. Det er 10 forskjellige spill du da har å spille på, og hver gang du er gjennom 10 spinn på ett av dem, har du fullført en etappe. Denne kampanjen avsluttes 14/7, så det er rikelig med tid til å gjennomføre «rittet».

Chanz kan lokke med en spesielt god velkomstbonus til nyankomne spillere. Du får 100 kr. i det øyeblikket du registrerer deg, og deretter inntil 3000 kr. + 100 freespins på de to første innskuddene du gjør med egne penger.

På Chanz er du aldri alene. Her kan du samle en gruppe med venner blant de andre spillerene, og dere kan utfordre hverandre og se hvem som har den beste spinnefinger’n. Chat med andre medlemmer og legg igjen statusmeldinger og resultater på «chanzveggen» din.

Hent din bonus og bli med på Tour de Chanz. Og følg med videre. Her er det aldri lenge til neste kampanje.

Vinn sykkel og kom i form med Chanz!