Vinn julegave hos NorgesAutomaten

Velkomstbonus julegave

Hos NorgesAutomaten.com får man som noen kanskje vet en bonus på alle de tre første innskuddene man gjør, men i jula gir man i tillegg nye spillere en mulighet til å vinne en julegave!

Jula gjør casinoene gavmilde og hos NorgesAutomaten får man en gylden sjanse til å skaffe seg en ekstra velkomstbonus.

Sett inn minst €30 og vær med i trekningen!

Det er veldig enkelt å kvalifisere seg til å være med i trekningen av julegaven, og det eneste som kreves fra NorgesAutomaten er at man må registrere en konto og sette inn minst €30. Man vil da være kvalifisert til å være med i trekningen av en julegave til en verdi av €600! Du kan nå derfor sikre deg dobbel moro gjennom flotte velkomstbonuser samt å vinne en tidlig julegave.

Les mer om NorgesAutomaten.com her!

Opptil €600 i bonus!

Den første bonusen du får hos NorgesAutomaten.com er på 200% opptil €250. Et innskudd på €125 gir deg €250 i bonus og totalt €375 å spille for.

Den andre bonusen er på 50% opptil €150, og denne bonusen sikrer du deg ved å sette inn €300.

Bonus nr. 3 er på 100% opptil €200, og her vil et innskudd på €200 gi deg tilsammen €400 å spille med.

Alt i alt betyr dette at du kan sikre deg opptil €600 i bonuser på dine tre første innskudd. Du kan selvsagt sette inn mindre enn det vi har oppgitt her, men våre tall er de som sikrer deg maksimal bonusutbetaling.

Registrering-knapp

Øvrige vilkår

Dette juletilbudet gjelder bare for én person og husstand, og oppretter man flere kontoer vil uttak bli en umulighet. Bonusen gjelder for spillere som er bosatt her på berget eller for nordmenn som bor i utlandet. Som sagt må man altså sette inn minimum 30 euro for å være med i trekningen av julepresangene.