hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Vinn iPad hos Mr Green i dag!

Vinn iPad hos Mr Green i dag!

Mr Greens Greendoor-konkurranse foregår med uforminsket styrke, og vi snakker da om daglige konkurranser med flotte premier! Hvorfor kjede seg inn når man kan ha det moro med Greendoor-aktiviteter!

Greendoor-konkurransen har vært en stor suksess, og masse vinnere av flotte gevinster har sørget for at kundene har lagt sin elsk på denne tevlingen!

Spill Safari Madness – vær med i trekning av iPad!
I dag har du muligheten til å kvalifisere deg til å være med i trekningen av en iPad hos Mr Green. Trekningen blir gjort i morgen, og det hadde vel vært snadder å tatt helg med det i tankene at man akkurat har vunnet en lekker iPad!

For å kvalifisere seg til trekningen av en iPad må du logge deg inn på din spillerkonto hos Mr Green og spille 20 runder på spilleautomaten Safari Madness. Hvis du ikke har en konto hos Mr Green kan du registrere en via våre sider og få en bonus på det første innskuddet ditt på 100% opptil 3000 kroner. Setter du inn 3000 kroner får du 6000 kroner tilsammen å spille for! I tillegg vanker det 20 freespins på den norske spilleautomaten Mega Joker!

Safari Madness er en spilleautomat fra Net Entertainment som er bygd opp på en helt spesiell måte. Automaten har 8 gevinstlinjer fordelt over 3 hjul og 3 rader. Gevinstlinjene går både horisontalt, vertikalt og på skrå! Morsom sak med en maksutbetaling på 3000 ganger innsatsen!

Lik oss på Facebook og få bonus på €15!

Lik NorskeSpillautomater på Facebook og ta del i konkurranser og bonuser! Hvis du blir en av gjengen på Facebook kan du hente deg en bonus på €15 hos Casumo ved å følge instruksjonene siden vår! Bli med da vel!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!