Vinn drømmeferie til Malta hos ComeOn!

ComeOn! har lagt seg til en vane å gi bort suverene premier, og de fornekter seg heller ikke denne gangen. Nå har de kjørt i gang et splitter nytt lottere, hvor gevinsten er en fantastisk reise til Malta i det selskapet kaller som «høyden av Middelhavets sommer»! Da snakker vi altså om en hel uke på denne nydelige øyen i Middelhavet i august måned – og denne godbiten kan bli din hvis du deltar i det nye lotteriet til ComeOn!

Billetter til lotteriet kjøper du for dine casinopoeng du forhåpentligvis har spart opp hos ComeOn!, og hver billett koster 25.000 ComeOn-poeng. Jo flere billetter du får tak i desto større vil sjansene dine til å dra i land en drømmeferie være. ComeOn-poeng samler du på din spillekonto når du setter inn penger og spiller for ekte penger – ComeOn!er til og med så sjenerøs at de spanderer poeng på deg når du logger inn på kundekontoen din også.

Oppsummeringen av premien
Vinneren av dette spennende lotteriet får altså fly tur/retur Malta for to personer og et syv dagers opphold i en luksusleilighet i det eksklusive Portomaso-området. Selvsagt er drosje til og fra flyplassen også inkludert, samt en båttur til og fra den vakre Blue Lagoon på Comino! I tillegg til alt dette herlige venter det deg faktisk en velkomstpakke når du kommer fram! En sommerferie kan sannsynligvis ikke bli bedre enn dette!

Du finner fram til lotteriet ved å klikke på stjerneikonet som du finner ved siden av «ComeOn!-poeng øverst på hjemmesiden etter at du har logget inn.

Samle poeng og delta i lotteriet hos Come On!