hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Vinn billetter til VM finalen hos Betsson

Vinn billetter til VM finalen hos Betsson

betsson-vmpromo

Fotball VM nærmer seg med stormskritt og Betsson annonserer i dag at de vil sende en av sine spillere til et luksuriøst opphold i Sør Afrika. Alle nye og eksisterende kunder kan delta i trekningen om denne pakken i tillegg til mange pengepremier som skal deles ut i konkurranseperioden. Kampanjen starter idag og varer fram til 9.Mai hvor det hver uke skal trekkes ut 30 vinnere.

For å delta må spillere melde seg på kampanjen hos Betsson og sette oddsspill på sportsbooken. For hver €5 man setter som innsats i et veddemål i sportsbooken får man et lodd i trekningen. I tillegg til hovedpremien skal det i sum gis bort €1000 hver uke i hele kampanjeperioden som fordeles på 30 spillere hver gang.

Premiene hver uke fordeles med €350 til vinneren, €150 til andreplass, €100 til tredjeplass og mindre premier nedover stigen. Premiene blir hver uke satt inn på spillerkontoen til hver vinner hos Betsson. Vinner av hovedpremien, tur til forball VM, blir trukket den 10 Mai og vinneren blir avlsørt samme dag.

Hovedpremien inkluderer fly fra vinnerens nærmeste flyplass og helt fram til Johannesburg tur/retur, hotellopphold og billetter til VM finalen. Totalverdien av premien er estimert til ca. €6-€7.000 litt avhengig av hvor vinneren måtte befinne seg i landet. Husk at for å delta i trekningen om premiene så må man ikke bare sette oddsspill hos Betsson, men også melde seg på selve konkurransen.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!