hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Vinn billetter til Champions League-finalen hos ComeOn!

Vinn billetter til Champions League-finalen hos ComeOn!

Den første kampen i kvartfinalene i Champions League er unnagjort, og ting kan allerede nå tyde på at enten Real Madrid eller Barcelona vil være ett av lagene som stiller på banen i Champions League-finalen på Wembley i mai 2011!

Hos ComeOn har du nå en fantastisk mulighet til å vinne to billetter til finalen som går av stabelen i London! Kanskje blir det Barcelona mot Manchester United? Det hadde vært nærmest et drømmescenario for nesten alle fotballtilhengere.

Det eneste du trenger å gjøre er å sette inn 500 kroner på ComeOn i kampanjeperioden, og for hver 500-lapp du setter inn vil du få en billett til dette suverene Champions League lotteriet. For å eksemplifisere dette vil det si at om du setter inn 1500 kroner på ComeOn vil du motta 3 billetter til lotteriet – jo flere lodd jo større vil sjansen til å vinne finalebilletter være.

Vinneren vil trekkes og informeres den 16. mai, så det er kanskje tryggest å forberede seg på å bestille billetter til London til finalehelgen!

Kampanjeperioden er fra nå og til den 16. mai i år, så du har ennå mer enn nok tid på deg til å skaffe deg lodd til det store lotteriet. Det er også mulig å sette inn pengene i mindre delbeløp hvis det passer deg bedre. Dette innebærer at om du setter inn 200 kroner én uke og 300 kroner den neste uken, så har du en billett til lotteriet. Hvis du skulle miste oversikten over hvor mange billetter du har kan du finne ut av det ved å kontakte ComeOns kundeservice. Gevinsten inkluderer en overnatting på hotell i London den 28. mai – for to personer. Dersom den som vinner ikke kan eller vil reise til London for å benytte seg av premien vil han/hun i stedet motta en kontantpremie på €1000 – men Champions League-finale må da være å foretrekke! Vinneren må også sende bilder til ComeOn fra turen til London og selvsagt også fra Wembley Stadium av markedsføringsgrunner.

Vinneren vil også kunngjøres i et nyhetsbrev sendt ut den 18. mai 2011.

Gjør et innskudd på 500 kroner hos ComeOn og bli med i trekningen av billetter til Champions League-finalen 2011!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!