Vinn 50 freespins på Gonzo’s Quest

I dag er det Halloween og det er virkelig på tide å prikke inn stemningen – også når det gjelder spilleautomater! ComeOn tilbyr oss en konkurranse hvor man kan vinne masse freespins!

Halloween er en festdag både for store og små, men her i Norge i vi nok i all hovedsak er opptatt av å kle oss ut og spise snop fremfor å feire de katolske helgenene!

Vinn 50 freespins på Gonzo’s Quest
ComeOn ønsker å sette et lite preg på Halloween-feiringen i sitt casino og lar kundene få muligheten til å vinne 50 freespins på spilleautomaten Gonzo’s Quest. For virkelig å få oss i den rette Halloween-stemningen skal konkurransen gjennomføres på spilleautomaten Bloodsuckers!

Å velge Bloodsuckers som åsted for en Halloween-konkurranse er rett ut sagt perfekt, og denne spilleautomaten har etterhvert blitt en legendarisk automat med muligheten til enorme innsatser og tilsvarende gevinster. På Bloodsuckers kan man spille med opptil 5000 kroner pr. spinn, noe som kan gi gevinster på opptil 15 millioner kroner! Slike summer skulle nok være tilstrekkelig for de fleste av oss, og kanskje noe vi bare kan drømme om – men hvem vet, kanskje er det du som har hellet med deg i kveld!

Slik vinner du 50 runder på Gonzo’s Quest
For å vinne 50 freespins på Gonzo’s Quest trenger du ikke å frykte noen knask eller knep fra ComeOn. De 10 spillerne som spiller for mest på Bloodsuckers frem til torsdag 1. november kl. 23.59 er de 10 som stikker avgårde med 50 gratisrunder på Gonzo’s Quest. Gratisrundene vil legges til spillekontoene fredag 2. november kl. 19.00, og utgår ikke før 10. november kl. 23.59.

Diger ComeOn bonus til nye kunder!

Hvis du ikke er kunde hos ComeOn men har lyst til å være med i denne konkurransen har vi et meget godt tilbud til deg. Registrer din ComeOn konto via våre sider og få en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 2000 kroner! For å få maks bonus trenger du bare å sette inn 1000 kroner, og du får dermed utbetalt 2000 kroner i bonus. Du har derfor totalt 3000 kroner å spille for – hvorfor ikke bruke dem på Bloodsuckers i dag! Som om ikke det var nok så får du i tillegg 20 freespins på den elleville spilleautomaten Boom Brothers!

Lykke til!