Vinn 10 freespins på Hall of Gods hos ComeOn!

Det er mye blest omkring den store jackpotten på Hall of Gods som hvert øyeblikk passerer 52 millioner kroner og dermed er den største online jackpotten på markedet!

Casinoene formelig slåss om å få kundene til å spille på Hall of Gods hos akkurat dem, for tenk å få æren av å være vert for en slik gigantisk utbetaling! I den forbindelse kan du derfor vinne freespins på Hall of Gods hos ComeOn – husk at det var slik gigajackpotten i fjor på 92 millioner gikk!

10 freespins på Hall of Gods
ComeOn gjør så definitivt sitt for at det skal bli nettopp du som skal vinne jackpotten på Hall of Gods, og de gir deg derfor muligheten til å vinne 10 freespins på denne norrøn-inspirerte video spilleautomaten fra Net Entertainment. Spiller du for 200 kroner på Hall of Gods før søndag 21. oktober kl. 23.59 vil ComeOn legge til 10 gratisrunder på den samme automaten manden 22. oktober kl. 19.00. De 10 gratisrundene dine vil være tilgjengelig helt til midnatt 2. november.

Hall of Gods er som sagt en video spillautomat fra Net Entertainment som har den norrøne mytologien som sin store inspirasjonskilde. Nå kan du svinge begeret i festhallen Valhall sammen med Odin, Thor og Frøya og håpe at Midgardsormen og Hugin og Munin spyr ut både wilds og scattere slik at du kan vinne mest mulig! Får du tre bonussymboler på rad langs en gevinstlinje fra hjulet til venstre får du tilgang til bonusspillet. Der skal du knuse skjold med Thors hammer, og hvis det dukker opp tre Mega Jackpot symboler bak dem, så er du den heldige vinneren av 52 millioner kroner – slik det ser ut nå!

Nye ComeOn-kunder får opptil 2000 kroner og 20 freespins!

Hvis du ikke er kunde hos ComeOn kan dette være anledningen du trenger! Registrerer du en konto via NorskeSpilleautomater.com får du en bonus på ditt første innskudd på hele 200% opptil 2000 kroner og 20 freespins på spilleautomaten Boom Brothers! Er det egentlig noe å vente på!