Vi gir bort 2 iPhones i desember!

iPhone 5s - desember

Vi har tatt på oss spanderbuksene overfor våre lesere, og i desember gir vi derfor bort hele to stk iPhone 5S i samarbeid med LeoVegas Casino!

I desember kan du altså på enkelt vis være med å trekningen av hele to iPhone 5S ved å følge noen helt enkle trinn – vi gir deg oppskriften her!

iPhone 1

For å være med i trekningen av den første iPhonen er det to trinn som må oppfylles og det er følgende:

1. Lik våre sider på Facebook
2. Gjør et innskudd hos LeoVegas i desember

Gjør du dette er du med i trekningen. Har du allerede likt sidene våre, er du naturligvis også med i trekningen, så lenge du gjør et innskudd hos LeoVegas.

iPhone 2

1. Abonner på vårt nyhetsbrev her på NorskeSpilleautomater.com.
2. Gjør et innskudd hos LeoVegas i desember

De som allerede abonnerer på vårt nyhetsbrev er kvalifisert, og trenger derfor bare å gjøre et innskudd hos LeoVegas i desember!

Enklere kan det ikke gjøres, og er du smart og oppfyller alle disse kravene er du naturligvis kvalifisert til å være med i trekningen av begge telefonene!

Øvrige vilkår for konkurransen

Du må være norsk kunde og kan ikke avregistrere deg fra nyhetsbrevet i ettertid eller fjerne din ‘Like’ hos oss på Facebook. Vinneren/vinnerne kåres innen den 5. januar og vil bli kontaktet av oss, og vil annonseres med fornavn og bosted på både nettsider og Facebook-sider.

Karen vant iPhone i november!

Den oppvakte leser husker kanskje at vi kjørte en konkurranse som dette også i november, og der har akkurat trekningen blitt gjort. Det var heldige Karen fra Kautokeino som stakk av med den første av våre iPhones, og vi gratulerer henne så mye! Den tidlige julegaven sendes i posten!

Lykke til med konkurransen!