hit
        counter
Hjem / Vampires Feast

Vampires Feast

Hvis du har du en forkjærlighet for alt som handler om vampyrer er spilleautomaten Vampires Feast definitivt noe for deg! Dette er en spilleautomat som er full av bonusspill og funksjoner som garantert vil sørge for konstant spenning mens hjulene spinner!

EUCasino Bonus

Vampires Feast er en spilleautomat fra SkillOnNet som gir oss knakende god spenning over 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og her vinner vi funksjoner som wildsymboler, scattersymboler, gratisrunder og en rekke bonusspill! Vampires Feast er ingen smågutt når det kommer til innsatsmulighetene, og selv om man bare spiller med én mynt pr. linje så har man muligheten til å spille med en myntverdi som går fra 0.01 til hele 20! Dette betyr at den høyeste innsatsen pr. spinn blir på smågale 400 kreditter!

Liker du denne kan vi varmt anbefale Blood Suckers!

Wilds

Flaggermussymbolet har rollen som wildsymbol i denne automaten, og det betyr at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. 3 like symboler + et wildsymbol på en aktiv gevinstlinje gir derfor utbetaling som om man hadde 4 like symboler.

Scattersymbol og gratisrunder

Den ulende ulven fungerer som scatter i Vampires Feast, og det betyr at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs aktive gevinstlinjer for å gi utbetaling. 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene gir gevinst i form av gratisrunder.

Scattergevinster

3 scattersymboler gir 5 gratisrunder.
4 scattersymboler gir 10 gratisrunder.
5 scattersymboler gir 20 gratisrunder.

Bonusfunksjon: Blood Mode

3 eller flere Blood Mode-symboler starter bonusfunksjonen Blood Mode. Blood Mode er en funksjon som gir en dobling av gevinstene for hver gevinstlinje man spinner hvor ikonet av jenta dukker opp.

Bonusfunksjon: Dracula

Er man så heldig at man får 2 symboler av Dracula får man muligheten til å spinne de resterende hjulene ytterligere en gang med håp om å få enda flere slike symboler. Lykkes man venter det store utbetalinger. Dette ekstraspinnet er selvsagt gratis.

Bonusrunde: Shoot The Bats

Når man får 3 pistolsymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene starter man bonusrunden Shoot The Bats, og her skal man enkelt og greit skyte ned så mange flaggermuser som mulig ved hjelp av 5 skudd på 20 sekunder!

Bonusrunde: Grave Digging

Mens man spiller har man i Vampires Feast muligheten til å samle inn likkiste-symboler, og når man har klart å samle sammen 6 slike startes bonusrunden Grave Digging! Velg 1 av 6 graver for å motta en bonusutbetaling!

Bonusrunde: Save The Girl

Redd jenta fra en ufrivillig årelating ved å sperre de blodtørstige vampyrene inne i burene!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!