hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Unibet OL-kampanje

Unibet OL-kampanje

I forbindelse med OL har Unibet ikke bare én kampanje, men fire. Her er det premier som strekker seg fra noen gratisspill til 500 000 kroner, så her er det mer enn nok å glede deg til. De fire delen av kampanjen er egentlig alle en del av den samme Unibet OL-kampanjen, og her skal vi gi deg en oversikt over hva du kan vinne i OL sine siste dager. Så det er bare å finne frem laptop eller mobil og plassere de siste tippekupongene for OL 2018.

unibet kampanjer bonuser og tilbud

500 000 i tippemesterskap

I denne delen av kampanjen kan du vinne din del av en halv million kroner. Hvis det er du som topper ledertavlen når OL avsluttes vil du alene få 100 000 kroner, og dette er penger som så klart kommer på toppen av alt det du har vunnet ved å tippe på OL. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne kampanjen er å melde deg på og plassere dine innsatser med minimum odds på 1.40. Om du vil spille på pre-match eller live spill velger du selv, og du får så poeng når du vinner. Og hvis du vil ha størst mulig sjanse til å vinne lønner det seg å spille fra mobilen, da dette gir deg dobbelt så mange poeng som til vanlig.

Gå for gull og tjen gratisspill

Her er det rett og slett om å gjøre å tippe så mye som mulig. Ved å satse 100 kroner 10 ganger vil du få gratisspill, men hva slags gratisspill du får vet du ikke før OL er over. Desto flere ganger du spiller desto bedre gratis spill vil du få. Plasserer du 10 innsatser får du en bronsemedalje, og dette gir deg gratisspill for 250 kroner. Plasserer du 20 innsatser på 100 kroner eller mer når du opp til sølvmedaljen, og dette gir deg et gratisspill for 500 kroner. Hvis du vil ha så mye som 1000 kroner i gratis spill er det 30 innsatser eller mer du må sats før OL er over. Så her kan du med andre ord velge helt selv hvor mye du vil vinne.

Belønning hver dag Norge tar gull

Dette er kanskje den aller mest lønnsomme delen av kampanjen, sett i retrospekt. Hvis du har satset minimum 250 kroner i løpet av OL vil du nemlig få et gratisspill til en verdi av 100 kroner hver dag som Norge tar gull, og dette har jo skjedd ganske så mange ganger i løpet av OL i PyeongChang… For at innsatsen din skal kvalifisere kreves det at oddsene er på minimum 1.40, og dette gjør det jo nesten litt vanskelig. Så store favoritter som Norge er på mange av øvelsene er det nesten vanskelig å finne odds som er høyere enn dette. Men dette er i grunn bare et luksusproblem for oss som heier på våre norske utøvere. Gratisspill til deg blir det uansett så snart du har meldt deg på denne kampanjen.

20% gevinstboost på ishockey

Ishockey er kanskje en av de øvelsene under vinterlekene som Norge ikke er favoritter i, men dette betyr ikke at vi nordmenn ikke elsker å se på, og spille på, ishockey allikevel. Og for å gjøre det hele enda mer spennende tilbyr Unibet nå en gevinstboost på 20%, opptil 10 000 kroner! Det eneste du trenger å gjøre er å velge gevinstboost når du plasserer din kupong, og så vil du få ekstra mye dersom du vinner!

 

Spill nå!

 

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!