hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Twin Spin fyller 5 år og gir bort 1 million freespins!

Twin Spin fyller 5 år og gir bort 1 million freespins!

Automaten Twin Spin fra anerkjente NetEnt fyller 5 år! Feel old yet?

Twin Spin har vært en enorm suksess for NetEnt, noe som kanskje skyldes dens enkle format og mange gevinstkombinasjoner. Automaten ble lansert allerede i 2013, og har siden da vært en favoritt blant nordmenn. Det er ikke bare i Norge at automaten har vært en suksess. Den har også vært populær rundt omkring i hele Europa.

Gigantisk feiring med 1 million freespins

For å feire den herlige spilleautomaten Twin Spin halvveis runde bursdag har NetEnt en kampanje der de gir bort en million freespins!

For å delta må du spille for 200 kroner i Twin Spin i løpet av en dag. Kampanjen løper fra 1. – 8. november. Du kan altså ikke spille for 100 kroner i dag og 100 kroner i morgen, og fortsatt kvalifisere. Du må spille for 200 kroner innen samme kalenderdag. Du vil få et lodd i trekningen for hver 200-lapp du spiller for, og du kan få maks 50 lodd i løpet av en dag.

netent twin spin

20.000 spillere vinner!

NetEnt er ikke en liten aktør, så når de først kjører i gang en kampanje så nytter det ikke med en puslekampanje. Derfor gir de bort free spins til hele 20.000 spillere! Vinnerne vil bli trukket den 12.november. Denne dagen vil hele 20.000 spillere motta 50 gratisspinn verdt 2.5 kroner hver.

Hva skyldes suksessen?

I 2018 finnes det utallige spilleautomater, og vi har sett bonusfunksjoner og bonusrunder i det uendelige. Det er klart at man kan føle at man har gått seg litt vill i en spillverden fullt av nye uforståelige funksjoner. Derfor er det godt å gå tilbake til en klassisk spilleautomat der man forstår hva det er som gjør at man vinner. I denne automaten er det faktisk 243 forskjellige gevinstlinjer! Det betyr at så lenge du har fem like symboler i en klynge vil du vinne.

Selv med den enkle logikken har Twin Spin vært forut sin tid i forhold til grafikk og animasjon. Automaten er oppbygget på en måte som vi også kunne sett i en automat som ble lansert nå i 2018. I tillegg er automaten bygget opp av HTML5 som betyr at du kan spille det på hvilken enhet du ønsker, og spillet vil automatisk tilpasse seg.

Få en kickstart på Twin Spin kampanjen hos Guts med 100 freespins i Twin Spin

Nylig forhandlet vi hos norskespilleautomater oss til 100 ekstra freespins for alle våre lesere hos Guts! Det originale velkomsttilbudet gir 100 freespins, men dersom du klikker deg inn gjennom oss vil du få hele 200 gratisspinn! Disse vil bli kreditert til Twin Spin og Book of Dead.

Det betyr at du får en bonus på opptil 2500 kroner og 200 freespins på ditt første innskudd etter at du har registrert deg hos Guts.

Spillet kan selvsagt også testes helt gratis her.

Vær med i kampanjen hos Betsson!

Spill nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!