hit
        counter
Hjem / Trolls

Trolls

Spilleautomaten Trolls er som det ligger i navnet en maskin som er eventyrinspirert. I spillet kommer trollene fram i mørket og frister med lokkende gevinster og førstepremien når man spiller Trolls for ekte penger er faktisk nærmere 1 Million kroner.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Det finnes utallige spilleautomater som bygger på mystikken fra eventyr fra forskjellige deler av verden. Så vidt jeg vet er derimot Trolls den første automaten på nett som baserer seg på de Norske trollene og som har laget temaet for spillet rundt kun dette.

Trolls er en spilleautomat i kjent Net Entertainment stil og har alle de vanlige funksjonene som utpreger spill fra denne leverandøren. Det kjente knappekonsollet er det mange Norske spillere som vil kjenne seg igjen i, noe som er likt hos så godt som alle videoautomatene fra NetEnt. Når nesten alle de populære Norske casinoene også har spill fra denne leverandøren så sier det seg selv at man etter hvert blir vant til hvordan de fungerer.

Det som skiller seg ut i Trolls automaten er selvfølgelig selve temaet og grafikken som er ganske ulikt det vi har sett fra før. En rekke forskjellige skapninger er plassert på de fem gevinsthjulene og mange av dem er trollingende vesener. Som man også kan tenke seg så er selve handlingen i spillet lagt til en dyp og mørk skog hvor trollene trives ekstra godt.

Trolls er utstyrt med 20 forskjellige innsatslinjer og de 5 gevinsthjul, noe som i og for seg er ganske vanlig på nyere videoautomater. Toppgevinsten i Trolls er på 120,000 mynter og med maksimum innsats betyr dette at man kan vinne ca. 1 Million Norske kroner med et enkelt snurr på hjulene.

Maskin har selvfølgelig de vanlige funksjonene som man forventer seg av en video spilleautomat, slik som scatters og wild symboler. Man kan vinne opp til 30 gratisrunder ved å få scattersymboler på hjulene og gevinstene man plukker opp under disse rundene blir alltid tredoblet. I tillegg har også Trolls et Golden Wild symbol som kun dukker opp på det tredje hjulet og selvfølgelig er litt mere eksklusivt enn de vanlige wild symbolene. Med et Golden Wild symbol i gevinstrekken blir premien automatisk fire ganger høyere.

Milliongevinsten er kanskje det som frister mest med dette spillet og i den forbindelse er det også et par andre automater du muligens vil like, spill som vi har demoversjoner av her på siden. Den første anbefalingen er eksotiske Arabian Nights som har en diger progressiv jackpot og det samme gjelder forsåvidt også for Mega Fortune, begge kan som sagt testes ut her på siden.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!