hit
        counter
Hjem / Treasures of Troy

Treasures of Troy

Spilleautomater med litt historisk særpreg kan være morsomt og nedenfor har du en automat i samme klasse som Gladiator spilleautomaten. Levert av Mr Green sitt casino i en gratis spilleautomat demo får du her prøve deg på Treasures of Troy som forhåpentligvis kommer til å falle i smak. Maskinen er allerede fylt opp med mynter så snurr hjulene!

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut slot’ene fra Playtech i stedet for!

Ikke nok med at du kan gamble på hele 40 linjer i dette spillet men det lover deg også 1024 måter å vinne på i tillegg. Det skulle med andre ord være ganske gode muligheter for å slumpe over noen gevinster dersom man kjører maks på denne automaten. Jeg tror at jeg har forstått hvordan dette systemet virket og skal prøve å forklare det på en enkel måte.

For det første er du nødt til å kjøre innsatsen helt opp for å aktivere det som kalles for Multiway, altså 1024 ekstra gevinstmuligheter. Når det er gjort så vil hvert eneste symbol telle som et eget hjul. Du vil derfor få gevinster på de samme symolene flere ganger og kan vinne premier selv om figurene ikke kommer i en spesiell rekkefølge. Linjene går heller ikke bare horisontalt, men også vertikalt, diagonalt og alle mulige rare veier, så akkurat hvordan en gevinst blir vunnet tar det faktisk litt tid å sette seg inn i.

Litt om kvaliteten og spillopplevelsen skal også nevnes og Treasures of Troy får positiv tilbakemelding fra meg. Jeg liker både lydene og hvordan spillet fungerer og ikke minst er det alltid moro med mange måter å vinne på. Da trenger man liksom ikke å gi opp før siste hjul har falt på plass og i dette spillet virker det som at det ganske ofte er en premie som skal utbetales.

En innebygget freespins feature er også på plass og her kan man snike til seg opp til 20 gratisrunder som også kan bli etterfylt i løpet av bonusen. Som i mange automater kan altså bonusen være ganske middels, men også i noen tilfeller ta deg helt til himmels. Skal du spille denne for ekte kronasjer er det Mr. Green som er the place to be og som du kanskje har sett i banneret over spillet så får du der en dobling av de pengene du setter inn opp til en grense på 3000 kroner.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!