hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Trønder vant over 350 000 kroner på Mega Joker hos Mr Green!

Trønder vant over 350 000 kroner på Mega Joker hos Mr Green!

Mr Green kommer altså på sine hjemmesider med en skikkelige gladmelding, og ingen meldinger er vel gladere enn når selskapets kunder vinner store gevinster!

Det var nettopp det som skjedde søndags kvelden den 14. august da Christer fra Trondheim på et spinn tjente seg en god norsk årsinntekt. Overraskelsen var sannsynligvis nokså stor da hans beskjedne innsats på 1 krone ble til hele 352 964 norske skinnende og velfortjente kroner!

Jackpotten på Mega Joker slo nemlig inn da trønderen spilte, og man kan vel bare anta hvilke gledesscener som utspilte seg foran pc-skjermen. Gevinsten til Christer slo inn etter at han hadde gjort et innskudd på 200 kroner, og det tok bare 9 spinn før jackpotten veltet over ham med full tyngde.

Mr Green gratulerer så mye, og vi med, og selskapet minner på om at alle som er nyregistrerte hos dem får 20 gratis spinn på nettopp Mega Joker.

Mega Joker er en 2×3 hjuls videospillmaskin med 5 innsats og gevinstlinjer for flere mynter. Spillet kan spilles i standardmodus, supermeter-modus og har en progressiv jackpott.

Når man vinner i standardmodus overføres gevinsten opp til supermeter-modus spillet. Her kan man velge å spille med den gevinsten man har vunnet eller rett og slett innkassere den og fortsette spill i standardmodus. Det skal imidlertid sies at det er i supermeter-modus de store pengene ligger. For å kunne spille i supermeter-modus krever det at man spiller med maks innsats.

Mega Joker er en 2×3-hjuls, 5-linjers videospillmaskin for flere mynter, med standardmodus, supermeter-modus og progressiv jackpot.

Gå til Mr Green i dag og kos deg med klassikeren Mega Joker!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!